Tabu
Image default
PEOPLE

Octavian Ursulescu a înlocuit prezentarea de evenimente cu partidele de pescuit

Cunoscutul și îndrăgitul prezentator de evenimente regretă că nu mai are spectacole și evenimente pe care să le prezinte și își petrece altfel timpul. Octavian Ursulescu când nu scrie și nu caută prin amintirile sale și se ocupă de pasiunea lui principala și anume merge cât de des poate la pescuit.
Cum autoritățile se dezinteresează total de sprijinirea vieții artistice, datorită pandemiei situația se prezintă adesea la cote triste.

pescarul octavian ursulescuAstfel, celebrul prezentator de evenimente Octavian Ursulescu (73 de ani) ne mărturisea că anul acesta n-a avut nici un spectacol! Regretul său cel mai mare este însă legat de festivalurile de mare tradiție pe care le prezenta în mod obișnuit, Festivalul internațional de muzică ușoară ”George Grigoriu” de la Brăila (în mai trebuia să aibă loc ediția a 16-a) și Festivalul național ”Trofeul tinereții” de la Amara (în august ar fi fost a 53-a ediție, neîntrerupt din 1968!). Ursulescu speră că ele au fost doar amînate și se bucură că manifestarea cea mai longevivă a romanței, ”Crizantema de aur” de la Tîrgoviște (ediția a 53-a), televizată în direct, se anunță a avea loc la sfîrșitul lunii octombrie, în anul în care Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România aniversează un secol de la înființare.

octavian ursulescu la pescuitÎn lipsa activităților scenice, Octavian Ursulescu s-a concentrat în această perioadă pe marea sa pasiune, pescuitul, petrecînd multe zile fructuoase în Delta Dunării, în zona Crișan-Caraorman, cu lanseta și undița în mînă. Altfel spus, pe motiv de pandemie s-a răzbunat pe știuci, bibani, șalăi, carași, roșioare și alte specii nevinovate! Octavian Ursulescu ne-a oferit și câteva imagini în exclusivitate cu capturile sale de la partidele de pescuit.

ARTICOLE SIMILARE

Prima imagine cu Kristen Stewart în rolul prințesei Diana din „Spencer”. Actrița, de nerecunoscut!

Andreea Damian

Cele mai cunoscute vedete care joacă la cazino

Andreea Damian

Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Andreea Damian

Mesajul Adelei Popescu la împlinirea vârstei de 34 de ani

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce au făcut Selly și iubita lui Smaranda în fața camerei de filmat

Tabu Tabu

Ela Craciun si secretele fericirii desavarsite!

realitatea

Scrie un comentariu