Tabu
Image default
PEOPLE

Octavian Ursulescu surprins de prieteni! Ce planuri are vara asta

Zilele trecute celebrul critic muzical și prezentator a avut parte de o mare surpriză. Fiind invitat la un grătar în aer liber de către prietenii săi Alina și Romeo Negoiasă (Alesis), la vila lor de la Cîmpina, s-a trezit acolo cu surpriză pregătită de aceștia, un alai de prieteni care l-au sărbătorit, cu cîntări și un frumos tort, cu ocazia zilei sale de naștere.

octavian ursulescu inconjurat de prieteni
octavian ursulescu inconjurat de prieteni

Au fost prezenți Paul Surugiu-Fuego și mama acestuia, doamna Jenny, Stela Enache, poetul și realizatorul TV Narcis Avădănei, soții Livia și Ioan Gauzin, mari susținători ai muzicii. În această perioadă atît de dificilă pentru artiști, Octavian Ursulescu își leagă speranțele de desfășurarea unor mari manifestări naționale pe care le prezintă an de an. Astfel, el speră să fie reprogramat, eventual în aer liber, Festivalul ”George Grigoriu” de la Brăila (care trebuia să aibă loc în luna mai) și de asemenea să fie și anul acesta la cîrma celui mai longeviv festival de muzică ușoară din țară, ”Trofeul tinereții” de la Amara, jud. Ialomița, care nu s-a întrerupt niciodată din 1968! În mod normal, acesta se ținea la începutul lunii august, dar firește nu se va supăra nimeni pentru o mică amînare.

tort octavian ursulescu
tort octavian ursulescu

O certitudine totuși va fi Festivalul național al romanței ”Crizantema de aur” de la Tîrgoviște, de la sfîrșitul lunii octombrie, la fel de longeviv (prima ediție tot în 1968), directoarea artistică Alina Mavrodin Vasiliu anunțînd încheierea preselecțiilor pentru secțiunile de Creație și de Interpretare (aici Tavi o are drept parteneră tradițională pe actrița Alexandra Velniciuc).

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani

Tabu Tabu

Cum arăta prezentatorul de televiziune Dani Oțil când era mic

Tabu Tabu

Ce ține regina Elisabeta a II-a în poșetă? Vei rămâne surprins să afli

Andreea Damian

Artistul român care a plecat pe urmele lui Leonardo DiCaprio în Thailanda

Tabu Tabu

Călin Geambașu, vacanță cu familia reunită după scandalurile celebre

Tabu Tabu

O tragedie nouă în familia lui John Travolta. Actorul e devastat!

Andreea Damian

Scrie un comentariu