Home > Sex-Relatii > Dragoste > Ofera-ti sansa de a iubi din nou

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

Dezamagirile sunt la tot pasul, sunt inevitabile, dar important este sa treci peste si sa iti oferi sansa de a iubi din nou. Esti om si faci greseli. Te indragostesti de persoane nepotrivite, iti creezi o falsa si temporara fericire si pierzi timp pretios. Cand o sa intelegi ca viata ta este o poveste si ca tu esti autorul? Trebuie sa traiesti simplu, in armonie, sa ii intelegi pe cei din jurul tau.

Daca te-ai intepat in spinii unui trandafir, nu trebuie sa ii urasti. Fereste-te de spini. Gaseste mereu iesirea de salvare din orice problema, nu te plafona. Meriti sa fii fericit si stii asta. Acorda-ti a doua sansa. Accepta suflete bune si calde langa tine. Revenind la iubire… Acest sentiment chiar iti da aripi. Persoana potrivita va aduce la viata tot ce e mai frumos din tine. Ca sa ai o relatie reusita, trebuie sa ai incredere in tine. Spune-ti zilnic ca esti frumoasa, puternica si ambitioasa. Parerea ta despre tine este ca o eticheta in frunte. Cei cu care interactionezi, citesc intai ce scrie pe fruntea ta. Aprecieaza-te. Nu cauta un corp frumos, cauta un suflet frumos care sa te inteleaga si iubeasca. Lasa trecutul, concentreaza-te pe prezent si viitor. Scrie pe nisip amintirile triste, iar pe cele fericite, pe piatra. Incepe o viata noua, creeaza-te, dezvolta-te pe toate planurile, fii mandra de omul care devii.

Suntem atat de preocupati de aspectul fizic, incat uitam sa avem grija de suflet. Gaseste timp si pentru el. Rezerva-ti o zi pe luna doar pentru tine. Trezeste-te la ce ora vrei, fa-ti o cafea, danseaza in timp ce iti faci dus, canta, bucura-te ca traiesti. Viata e doar una, dar daca e traita frumos, e de ajuns. Bucura-te de rasarit si apus, de orice adiere de vant, de orice ploaie, fii un om pozitiv. Universul comploteaza cu gandirea ta. Ofera-ti sansa de a iubi din nou viata, oamenii, lucrurile marunte.


Articole asemanatoare
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Cum se comporta zodiile in relatii?
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?
6 tipuri de persoane toxice cu care trebuie sa eviti sa te intalnesti

Loading...

Comenteaza acest articol

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

by Georgiana Raiciu   1 min
0