Home > Agenda > Ofertele lunii Noiembrie pentru internet si telefon fix oferite de Telekom

Ofertele lunii Noiembrie pentru internet si telefon fix oferite de Telekom

Cu serviciul de telefonie fixa Telekom, poti beneficia de minute gratuite nationale si internationale, pentru convorbiri lungi cu cei dragi. In ciuda faptului ca serviciul de telefonie mobila nu mai este in ultima vreme atat de solicitat in randul persoanelor fizice, Ofertele Telekom sunt atractive si concepute pentru a acoperi necesitatile fiecarui segment de utilizatori.

  • Voce L, cel mai complet dintre toate, avand un tarif lunar de 12,30 euro cu TVA inclus, iti ofera minute nelimitate in toate retelele nationale fixe, in reteaua Telekom Romania Mobile si in retelele internationale din UE (fix), SUA si Canada (fix si mobil), 400 min. In plus, daca esti client nou, primesti gratuit un telefon fara fir pe intreaga perioada contractuala. In ceea ce priveste tarifele catre retelele mobile nationale si internationale, acestea sunt utmatoarele: retele mobile nationale, altele decat Telekom Romania Mobile: 0,0480 €/min (TVA inclus); Tarif in retele mobile UE: 0,36 €/min (TVA inclus).
  • Voce M are un cost lunar de 10,20 euro/luna cu TVA inclus si ai incluse minute nelimitate oricand in Telekom Romania Mobile si in toate retelele fixe nationale si 200 min. in toate retelele nationale (fixe si mobile) si internationale din UE (fix), SUA si Canada (fix si mobil). Ca si in cazul abonamentului precedent, daca esti client nou vei primi gratuit un telefon fara fir pe intreaga perioada contractuala.
  • Voce S,cel mai putin costisitor, pretul lunar al acestuia fiind de doar 7,20 euro, si in care ai incluse minute nelimitate seara si in weekend in Telekom Romania Mobile si in toate retelele fixe nationale si 100 min. in toate retelele nationale (fixe si mobile) si internationale din UE (fix), SUA si Canada (fix si mobil). Si la acest abonament vei primi gratuit un telefon fara fir pe intreaga perioada contractuala.

Telekom beneficiaza de o ofera vasta de optiuni de internet, indiferent ca doresti sa navighezi de pe laptop sau tableta. Acum te poti bucura de internet nelimitat acasa, cu Ofertele Telekom, la preturi avantajoase si numeroase beneficii incluse.

  • Internet M, cu un pret lunar de 27,31 lei cu TVA inclus si o viteza de download de pana la 100 Mbps prin fibra optica, si viteza de upload de 100 Mbps. Viteza serviciului de internet broadband atinge viteza disponibila in functie de tehnologia existenta in localitatea utilizatorului si de adresa de instalare solicitata. La acest abonament primesti in custodie si un router wireless pe toata perioada contractuala.In plus, poti activa numeroase extraoptiuni, cum ar fi cea de IP static, adica o adresa fixa si unica pentru calculatorul tau, recomandata pentru conexiunile permanente la internet, pentru doar 6,16 lei/luna. O alta extraoptiune posibila este Norton Security Online, cel mai bun produs Norton pentru dispozitivele tale: PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri si tablete, la doar 5,36 lei/luna pentru o licenta sau 10,71 lei/luna pentru 3 licente. Poti opta, de asemenea,pentru HBO GO, pentru a avea acces la cele mai tari filme HBO, oriunde si oricand, pe calculator, tableta si mobil, pentru 11,25 lei/luna. Optiunea Net 1 Gbps iti permite sa navighezi pe internet, sa urmaresti filme sau clipuri video, sa te joci online si sa descarci orice vrei cu viteza de pana la 1 Gbps, pentru 10,17 lei/luna.
  • Internet L iti ofera viteza dedownload de pana la 500 Mbps prin fibra optica si viteza de upload pana la 200 Mbps. Ca si in cazul primului abonament, viteza serviciului de internet broadband atinge viteza disponibila in functie de tehnologia existenta in localitatea utilizatorului si de adresa de instalare solicitata. Pretul acestui abonament este de 38,02 lei/luna si poti activa si in acest caz aceleasi extraoptiuni valabile in cazul abonamentului Internet M, la aceleasi preturi.

Pentru a alege oferta potrivita profilului tau, poti accesa site-ul www.komparatorul.ro, un portal de comparatie tarifara care include toate ofertele momentului in materie de telecomunicatii ale operatorilor de pe piata din Romania. Poti compara pana la 3 oferte, astfel incat alegerea planului tarifar optim va fi mult mai usoara. Komparatorul.ro ia nastere din experienta site-ului Komparatore.it pe piata italiana de telecomunicatii. Komparatore.it s-a bucurat de succes inca de la lansare, situandu-se in top 10  in ceea ce priveste site-urile de comparatie tarifara in materie de telefonie si internet in Italia.

Articole asemanatoare
Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel si Nickelodeon disponibile la Telekom!
Telekom recicleaza si inoveaza!

Comenteaza acest articol

Ofertele lunii Noiembrie pentru internet si telefon fix oferite de Telekom

by realitatea   2 min
0