Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

OFICIAL! Mircea Solcanu a plecat de la Acasă TV

Mircea Solcanu şi-a dat demisia de la postul Acasă TV, după ce marţea trecută prezentatorul a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care îşi dorea ca familia lui Ionuţ Anghel, copilul de 4 ani ucis de câinii fără stăpân anul trecut, să-şi piardă şi celălalt copil.

“ACASĂ TV, postul care difuzează emisiunea “Poveştiri de noapte”, prezentată de Mircea Solcanu, îşi exprima oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus. Regretăm situaţia care implică familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănatate. Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei ACASĂ TV cu speranţa ca gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate”, se arată într-un comunicat al postului Acasă TV.

ARTICOLE SIMILARE

PRESEDINTELE s-a despartit!

Giulia – cum are grija de tenul ei, iarna

Cum arata azi cele mai frumoase femei din anii ’70: Victoria Principal (“Pamela”), Linda Gray (“Sue Ellen”) si Isabelle Adjani / 12 FOTO

Top 5: vedete care au murit într-o cameră de hotel

Dorian Popa nu a murit: “Sunt bine, nu am timp sa mor”

Creierul, afectat de furie, cafea şi… sex

realitatea

Scrie un comentariu