Tabu
Image default
What's hot

Fost ofiter SRI omorat in bataie pe strada!

Tânărul care a murit sâmbătă dimineaţă în Centrul Vechi al Capitalei, după o bătaie, este fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii. Bărbatul de 36 de ani a murit după o încăierare cu un alt un băiat de 20 de ani, care este audiat acum de poliţişti.
Bărbatul decedat avea 36 de ani şi a fost angajat al Serviciului Român de Informaţii (SRI), susţin surse judiciare. Între el şi un tânăr a izbucnit o ceartă care a degenerat.
Cei doi au petrecut în acelaşi bar, dar la mese diferite. În momentul în care fostul angajat al SRI a părăsit localul şi agresorul acestuia s-a decis să plece. Cearta dintre ei a izbucnit după ce au ieşit din bar, martorii spunând că victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, însă nimeni nu a intervenit să-i despartă. Poliţiştii încercă să stabilească motivele disputei.
Bărbatul de 36 de ani a fost găsit căzut sâmbătă, la ora 6.00, pe strada Şelari, din Centrul istoric al Capitalei.
Cazul a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă. Medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze, în final constatând decesul bărbatului de 36 de ani, al cărui trup a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde se va stabili dacă moartea a survenit loviturilor primite sau alta a fost cauza, potrivit Mediafax.
În urma investigaţiilor, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit, el aflându-se într-o stare avansată de ebrietate.

ARTICOLE SIMILARE

DESPĂRŢIRE-ŞOC! Raluca Moianu DIVORŢEAZĂ: “După 15 ani de căsnicie… ne SEPARĂM”

8 greseli grave de frumusete pe care le poti face la mare

KIM KARDASHIAN va avea o fetita!

S-a descoperit accidental crema care chiar întinerește pielea

Bianca, DEZLĂNŢUITĂ la Capatos: “Eşti un nesimţit fără scrupule”

Inselata inainte de nunta! O vedeta a anulat evenimentul cu cateva zile inainte

realitatea

Scrie un comentariu