Home > Agenda > stiri > OIKOS: snack-ul gustos și sănătos de la Danone!

OIKOS: snack-ul gustos și sănătos de la Danone!

OIKOS este noul iaurt de la Danone inspirat din reţetele greceşti cu un conţinut ridicat de proteine, de 5,4% și doar 2,2% grăsimi care face din acesta o gustare sănătoasă şi săţioasă.

Cuvântul ”OIKOS” pentru greci înseamnă acasă, aşadar când savurezi un iaurt OIKOS regăsești starea de bine, de relaxare pe care ți-o dă sentimentul de „acasă”, oriunde ai fi.

Noi ne ascultăm consumatorii și pornim mereu de la ceea ce ne spun că își doresc; așa am conceput și OIKOS ca gustare sănătoasă, consistentă, sățioasă, cu o textură cremoasă. OIKOS e o experiență desăvârșită a gustului, care trezește și ceva din sentimentul de acasă, drag nouă tuturor”, declară Anca Stroe, Director de Marketing Danone Sud Estul Europei.

Combinația de iaurt natural și bucăți de fructe coapte, suculente îți răsfață pupilele gustative și îți oferă  energia de care ai nevoie pentru a ține pasul cu viața trepidantă pe care o ai. Iaurturile OIKOS sunt disponibile într-un ambalaj practic de 150 de grame, pentru a fi ușor de transportat și de consumat la micul dejun, ca gustare între mesele principale sau ca gustare ușoară de seară.

Noile iaurturi OIKOS sunt disponibile în trei variante de produs, pe pat de fructe: cu capșune, kiwi sau piersici.


Comenteaza acest articol

OIKOS: snack-ul gustos și sănătos de la Danone!

by   1 min
0