Tabu
lifestyle

Olimpia Olari, de nerecunoscut in PLAYBOY

Actrita Olimpia Olari, care s-a facut remarcata cu look-ul sau exotic, apare pe coperta PLAYBOY intr-o ipostaza surprinzatoare: musculoasa si tunsa foarte scurt.
“Sportul e o luptă continuă cu mine însămi, o provocare ce m-a transformat psihic şi m-a făcut să descopăr că sunt o femeie puternică”, declara ea pe www.playboy.ro.

Aceasta a jucat in filme precum: Life on top (2009- Svetlana), Scene de casnicie (2008), Web CamGame (2008- Andra), Doi crai (2007), Martor fara voie (2006- episodul 1, Angela), Azucena- Ingerul din abanos (2005- Azucena), Eminescu versus Eminem (2005).

A lucrat de asemenea si pentru serialul Disney, Zack si Cody- ce viata minuntata!, dubland personajul Maddie. Aceasta se pare ca a terminat Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie, pentru care s-a mutat la Bucuresti la varsta de 32 de ani. Pe langa actorie, cea de-a doua iubire a actritei este fitness-ul si kettlebell-ul. Kettlebelleste un alt tip de antrenament “balistic” şi, tocmai de aceea, funcţionează perfect asupra muşchilor şi asupra compoziţiei corpului. Poate schimba postura, deschizând spatele şi pieptul, fiind folosit pentru tratamentele de reabilitare a coloanei vertebrale. Consolidează coloana şi aduce îmbunătăţiri forţei generale. Ei bine, acum intelegem cum de actrita arata atat de bine. Se pare ca ideea de a face kettlebell a venit dupa o intalnire pe care aceasta a avut-o cu Cori Gramescu, care i-a sugerat acest tip de sport.  Aceasta sustine ca nu isi doreste ca aiba patratelele pe care si le doresc majoritatea femeilor, ci sa propuna un al tip de corp, al unei femei care face sport si are o alimentatie sanatoasa, trasmitand senzualitate.

Intrebata cum de a pozat in faimoasa revista pentru barbati, actriva a afirmat ca se afla intr-un punct al vietii in care se simte puternica, in care se naste „noua Olimpia”, de aici si schimbarea de look, care ii vine de minune.

Iat-o pe Olimpia Olari cum arata inainte sa descopere sportul.

Olimpia-Olari-de-nerecunoscut-in-PLAYBOY1

 

ARTICOLE SIMILARE

Fely Donose, finalista de la “Vocea Romaniei”, implicata intr-un scandal gay

Pudsy, câinele care da din fund ca un om (VIDEO FUNNY)

Top 5 celebrități de nerecunoscut

realitatea

Ryan Phillippe s-a cuplat cu Amanda Seyfried

realitatea

CULINAR TABU: Vită Wellington

realitatea

Expoziție nomadă

realitatea

Scrie un comentariu