Home > Fashion > Olivia Newton-John primește cadou celebra geacă din piele din Grease vândută la o licitație

Olivia Newton-John primește cadou celebra geacă din piele din Grease vândută la o licitație

Olivia Newton-John

Celebra geacă din piele neagră, purtată de Olivia Newton John în filmul „Grease”, și vândută la o licitație cu 243.200 de dolari se întoarce la actriță. Cel care a cumpărat-o a decis să i-o dea cadou Oliviei.

Actriţa australiană, în vârstă de 71 de ani, a organizat în luna noiembrie o licitaţie în scopuri caritabile pentru strângerea de fonduri care urmau să fie donate spitalului oncologic pe care l-a înfiinţat la Melbourne.

Dar cumpărătorul anonim i-a înapoiat-o vedetei din Grease, spunând că „(n.r. Geaca) nu ar trebui să stea în dulapul unui miliardar ca să se laude cu ea”. „Șansele de a învinde cancerul folosind cele mai noi tratamente sunt de o mie de ori mai mari decât ca cineva să apară din senin și să-ți cumpere cele mai dragi lucruri”, a declarat bărbatul, pentru BBC.

Olivia Newton-John, care a fost diagnosticată cu cancer mamar în 1992, a acceptat cadoul: „Este cel mai incredibil lucru. Sunt atât de recunoscătoare”.

Celebra geacă a fost purtată de actriță în scena finală a musicalului Grease când a cântat alături de partenerul său din film, John Travolta, cântecele You’re the One That I Want şi We Go Together. Alături de geaca model motociclist, aceasta a mai scos la licitație alte 500 de lucruri, reușind astfel să strângă 2,4 milioane de dolari.

 


Comenteaza acest articol

Olivia Newton-John primește cadou celebra geacă din piele din Grease vândută la o licitație

by Andreea Damian   1 min
0