Home > Lifestyle > Olivia Steer, disputa cu fanii, pe Facebook!

Olivia Steer, disputa cu fanii, pe Facebook!

Criticata pentru o postare pe un site de socializare, Olivia Steer, sotia lui Andi Moisecu, a ripostat imediat, atragandu-le atentia fanilor ei ca pe pagina ei de Facebook face doar ce vrea ea.

Olivia Steer a fost foarte incantata de tinuta pe care a purtat-o la un eveniment monden, motiv pentru care a postat o imagine, in care apare alaturi de sotul ei Andi Moisescu, pe contul de Facebook. Vedeta a purtat o rochie creata de Maria Lucia Hohan.

“That’s a two-in-one kind of dress. Gives you an awesome look and a goddess feeling. Made by wonderful Maria Lucia Hohan. (Este o rochie doi in unu. Iti ofera un look minunat si te face sa te simti ca o zeita. Creata de minunata Maria Lucia Hohan, n.r.)”, a scris Olivia Steer, in descrierea imaginii, pe pagina ei de Facebook.

Insa unii amici virtuali s-au aratat nemultumiti de faptul ca mesajul a fost postat in limba engleza. “De aceea suntem romani doar de 1 decembrie. De aceea purtam tricolorul doar pe 1 decembrie. De aceea vorbim limba stramosilor nostri doar pe 1 decembrie. NU M-AM NASCUT ROMAN CA SA FOLOSESC GOOGLE TRANSLATE in dialog cu romanii mei”, i-a scris un amic de pe reteaua de socializare.

Olivia Steer a ripostat imediat: “Pe pagina mea, vorbesc prietenilor mei de pretutindeni. Cand geto-daca veche va deveni limba de circulatie internationala, o voi folosi, negresit! (…) Adevaratii mei prieteni accepta ca pe pagina mea eu fac regulile si nu simt sa ma urecheze in public daca nu sunt de acord cu ele”.

Articole asemanatoare
Licitație
Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale
Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări
Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii
Westworld revine la HBO, aveți grijă la vânătoare, vânătorul poate fi vânat

Loading...

Comenteaza acest articol

Olivia Steer, disputa cu fanii, pe Facebook!

by   1 min
0