Home > Agenda > stiri > Olivia Steer, escapada la Roma

Olivia Steer, escapada la Roma

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, si sotul ei, Andi Moisescu,  juratul emisiunii “Romanii au talent” , au petrecut un weekend de vis la Roma – “Cetatea eterna” a Italiei.
Roma este orasul in care Olivia Steer ar reveni intotdeauna cu drag, un loc plin de cultura, arta si istorie, ideal pentru incarcarea bateriilor: “N-a fost o vacanta la Roma ca in film, a fost o fuga la Roma de doua zile, in weekend, pe care am fructificat-o cat am putut. Am mers aproape de dimineata pana seara sa vizitam Roma turistica si mai putin turistica, sa ne incarcam cu energii noi”, spune Olivia Steer.
Vremea insorita, plimbarile lungi pe strazile Romei, revederea unor obiective turistice, printre care faimosul Colosseum, dar si: “Basilica di Santa Prassede, locul in care, se spune, venea Michelangello sa se reculeaga; Termele lui Caracalla, o constructie gigantica, ce putea sa serveasca peste 1600 de persoane. Complexul intreg se intindea pe 11 hectare si avea bai, saune, biblioteci, sala de sport si gradini somptuoase. Adica ceva ce nu o sa se mai construiasca niciodata, oricat de disperata ar fi cursa electorala”, au facut ca cele doua zile petrecute de Olivia Steer si Andi Moisescu in capitala Italiei sa fie absolut fascinante.
Mai mult, Roma i-a oferit o surpriza extrem de placuta frumoasei prezentatoare de la “Doamne de poveste”, “in Parcul Villei Borghese, intalnirea ravasitoare cu operele lui Bernini si sculpturile antice romane si grecesti, aduse pentru o scurta expozitie de la Luvru din Paris”, spune Olivia Steer.

Articole asemanatoare
roma
Roma impune reguli drastice pentru turiștii prost-crescuți
Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar
Menajerele dau drept exemplu filmul lui Cuaron – Roma pentru a solicita drepturi egale
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Comenteaza acest articol

Olivia Steer, escapada la Roma

by realitatea   1 min
0