Home > Lifestyle > OM POLITIC se desparte de iubita lui!

OM POLITIC se desparte de iubita lui!

După o idilă de mai bine de un an, dragostea dintre vicepreşedintele PSD Daniel Marian Vanghelie (45 de ani) şi colega sa de partid, deputata Oana Niculescu Mizil (38 de ani) s-a stins, primul revenind, recent, la relaţia cu Charlotte, femeia despre care a spus întotdeauna că e soţia lui, chiar dacă nu i-a legat vreodată un act de stare civilă.
În ultima vreme, edilul sectorului 5 din Capitală e văzut aproape zilnic de vecini la casa din bulevardul Dacia, acolo unde locuieşte şi Charlotte.
Mai mult, faptul că şi cele două maşini de lux ale primarului sunt parcate zilnic în faţa a celeiaşi vile sunt încă o confirmare că primarul Marian Vanghelie a rupt relaţia cu Oana Mizil.
“Ştiu că nu mai sunt împreună de ceva vreme. S-ar putea să fie vorba de trei sau patru luni. Marian a înţeles că e mai bine pentru el să se întoarcă la cea care i-a dăruit un băiat minunat şi care l-a acceptat cu bune şi cu rele. A decis să lase aventurile cu colegele mai tinere. L-a luat şi pe el valul pentru o perioadă, dar acum îşi vede de familie şi de treburi”, ne-a spus un amic al primarului.

Deputata are datorii de aproape 2.000.000 de euromarian-vanghelie-charlotte

Gurile rele susţin că Vanghelie nu a ştiut că deputata e căutată de bănci pentru că nu a plătit datoriile de peste 1,5 milioane de euro, bani luaţi împrumut împreună cu fostul ei soţ, iar când a aflat a pus urgent capăt relaţiei. Suma pe care banca o vrea înapoi e de 1.714.595,38 de euro şi nu poate fi acoperită prin vânzarea apartamentului din Piaţa Romană al celor doi soţi, pus gaj la semnarea contractului.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/stiri/politica/decizie-soc-luata-de-marian-vanghelie-in-viata-sa-amoroasa-afla-ce-a-decis-edilul-de-la-sectorul-5-930662#ixzz2gAlxrPL8


Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

OM POLITIC se desparte de iubita lui!

by   1 min
1