Tabu
Image default
FASHION

OMEGA, alegerea lui James Bond

007 adoră ceasurile Omega! James Bond a ales pentru noua sa aventură un ceas Omega Seamaster Planet Ocean 600m Co-Axial Chronometer cu cadranul negru, care păstrează trăsăturile de bază ale modelului clasic Seamaster fabricat în 1950. Ceasul este echipat cu un mecanism cronometru automatic revo-luționar, co-axial, cu un calibru Omega 2500 și are o rezervșă de mers de 48 de ore.

Indicatorii orari și marcatorii minutelor au fost tratați cu SuperLumiNova, ceea ce face ca ora să poată fi citită cu ușurință în orice condiții. Chiar și mișcarea continuă a secundarului poate fi observată cu ușurință în întuneric. Ceasul este perfect pentru pasionații de scufundări, Omega Seamaster Planet Ocean 600m Co-Axial Chronometer fiind dotat cu o valvă de evacuare a heliului și cu bezel rotativ.

Mai mult decât atât, datorită fermoarului special creat pentru scufundări, brățara din oțel inoxidabil poate fi mărită foarte uțor, ceea ce permite fixarea ceasului peste costumul de diving. În plus, ața cum îi este ți numele, ceasul are o etanțeitate de până la 600 de metri. Ceasul lui James Bond este disponibil în rețeaua magazinelor Cellini, la prețul de 10.100 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dondoe pozează pe coperta Elle Spania din iunie

realitatea

Prietenele îți pot aduce reduceri la Rozalb de Mura

realitatea

Trend: de la fashionista la recesionista

realitatea

Trend alert : Toamna asta reinvie moda tricotajelor

realitatea

Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Andreea Damian

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, a pătruns pe piața din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu