Tabu
lifestyle

Omer Bhatti: “Nu sunt copilul lui Michael Jackson”

Presupusul fiu secret al lui Michael Jackson, Omar Bhatti, a dezvăluit cum regele muzicii pop l-a numit, onorific, fiul său, după ce l-a invitat să locuiască cu el acum mulți ani.

Omer are 25 de ani acum și a locuit la ferma Neverland timp de opt ani. Zvnourile susțin că Bhatti este "produsul" unei nopți de amor între Michael și mama sa, Pia. Dar tânărul susține că Michael îi era cel mai bun prieten, dar că nu există vreo legătură biologică între el și cântăreț.

"Michael Jackson nu este tatăl meu. Am fost doar foarte, foarte apropiați, era cel mai bun prieten al meu. Michael spunea tot timpul că îi sunt ca un fiu, dar părinții mei natural sunt în Norvegia. Motivul pentru care am fost invitat să stau pe primul rând la slujba de comemorare este că i-am fost cel mai apropiat prieten, nu fiu", a povestit Omer pentru Daily Mirror.

Omer s-a mutat la Neverland în 1996, după ce Michael Jackson l-a cunoscut pe el și familia acestuia în Tunisia. Jackson a fost atât de impresionat de "Lillte Michael", încât a luat toată familia cu el la Los Angeles. Cântărețul a angajat-o pe mama lui Omer ca dădacă pentru copii, iar tatălui i-a găsit un post de șofer.

ARTICOLE SIMILARE

O discotecă din Spania propune ca premiu pentru o tombolă o mărire de sâni

realitatea

Patricia Field amenință că va renunța la Sex and the City

realitatea

Ramayana Cafe – Revelion în stil oriental

realitatea

Justin Timberlake, presat să se împace cu Jessica Biel

realitatea

Ghici cine și-a petrecut week-end-ul în Hawaii

realitatea

Lady GaGa, prima persoană din lume care are 10 milioane de fani pe Facebook

realitatea

Scrie un comentariu