Home > Agenda > stiri > Omer Bhatti: “Nu sunt copilul lui Michael Jackson”

Omer Bhatti: “Nu sunt copilul lui Michael Jackson”

Presupusul fiu secret al lui Michael Jackson, Omar Bhatti, a dezvăluit cum regele muzicii pop l-a numit, onorific, fiul său, după ce l-a invitat să locuiască cu el acum mulți ani.

Omer are 25 de ani acum și a locuit la ferma Neverland timp de opt ani. Zvnourile susțin că Bhatti este "produsul" unei nopți de amor între Michael și mama sa, Pia. Dar tânărul susține că Michael îi era cel mai bun prieten, dar că nu există vreo legătură biologică între el și cântăreț.

"Michael Jackson nu este tatăl meu. Am fost doar foarte, foarte apropiați, era cel mai bun prieten al meu. Michael spunea tot timpul că îi sunt ca un fiu, dar părinții mei natural sunt în Norvegia. Motivul pentru care am fost invitat să stau pe primul rând la slujba de comemorare este că i-am fost cel mai apropiat prieten, nu fiu", a povestit Omer pentru Daily Mirror.

Omer s-a mutat la Neverland în 1996, după ce Michael Jackson l-a cunoscut pe el și familia acestuia în Tunisia. Jackson a fost atât de impresionat de "Lillte Michael", încât a luat toată familia cu el la Los Angeles. Cântărețul a angajat-o pe mama lui Omer ca dădacă pentru copii, iar tatălui i-a găsit un post de șofer.

Articole asemanatoare
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”
Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Comenteaza acest articol

Omer Bhatti: “Nu sunt copilul lui Michael Jackson”

by realitatea   1 min
0