Tabu
Image default
HEALTH Slider

OMS: „Lista roșie” a activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19

Șeful Departamentului pentru situații de Urgență Raed Arafat a citat o listă făcută de Organizația Mondială a Sănătății.

„În roșu avem cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Acestea sunt considerate cele mai periculoase.

După care, la nivel portocaliu, avem sălile de fitness, avem frizeria, stomatologia, avem lucrul în birou – este periculos dacă ești cu mai multe persoane în birou și din cauza asta trebuie să porți mască – restaurantele în spațiu închis”, a spus Raed Arafat.

Pe listă se adaugă și un nivel portocaliu în care sunt cuprinse activităţile ce ţin de zona: fitness, coafor, frizerie, stomatologie și mersul la birou.

El spune că președintele Klaus Iohannis „are dreptate” când spune că în situația actuală a cazurilor de coronavirus în România nu se pune problema unei noi relaxări.

„Nu ai cum să vezi 555 de cazuri și să vii să spui că relaxăm în plus. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu aceste cazuri”, a spus Arafat la Digi24.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa-ti mearga mai bine chiar si cand iti merge rau? 5 secrete Tabu!

realitatea

Prințul Harry părăsește America și se întoarce acasă. Singur!

Andreea Damian

Alex Velea, abandonat de Mario Fresh și Lino Golden. Reacția dură a cântărețului! Ce ar fi făcut „ginerele” Andreei Esca

Andreea Damian

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Andreea Damian

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

Secretele de beauty ale celebrităților de la Hollywood, dezvăluite de expertul care le face să arate uimitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu