Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Once Upon a Time in Hollywood. Primul trailer oficial ne amintește cât de mult ne-a lipsit Tarantino

Sony Pictures a lansat primul trailer pentru Once Upon a Time in Hollywood, cel de-al nouălea film al lui Quentin Tarantino. Această producție se anunță a fi una de succes, depășind poate succesul înregistrat de Pulp Fiction, Django Unchained și Inglorious Bastards. Nu trebui să ratezi filmul, mai ales că îi are ca protagoniști pe Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio.

Cu Once Upon a Time in Hollywood, regizorul se întoarce în anii ’60. Filmul are acţiunea plasată în 1969 și pune accent pe actorul fără succes Cliff Booth (interpretat de Brad Pitt) care joacă într-un serial western şi pe dublura lui, Rick Dalton (interpretată de Leonardo DiCaprio), care încearcă să supravieţuiască. Coincidenţa face ca personajul lui Pitt să fie vecinul actriţei Sharon Tate (interpretată de Margot Robbie), soţia lui Roman Polanski care a fost una dintre victimele lui Charles Manson.

Din distribuție mai fac parte Damian Lewis, Al Pacino, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Timothy Olyphant și Kurt Russell. Once Upon a Time in Hollywood este, de asemenea, ultimul film al actorului Luke Perry, care a încetat din viață pe 4 martie, la vârsta de 52 de ani.

După posterele cu Margot Robbie şi Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, toată lumea aștepta cu nerăbdare și primul trailer. E mai mult decât au sperat! Pe melodia „Bring a Little Lovin’“ de la Los Bravos, trailerul ne prezintă duo-ul Rick – Cliff, dar conţine şi câteva cadre cu Margot Robbie. De asemenea, îl putem vedea şi pe actorul Mike Moh care îl imită perfect pe Bruce Lee.

Quentin Tarantino a declarat că Once Upon a Time in Hollywood va fi, probabil, filmul cel mai apropiat de Pulp Fiction. „Am lucrat la acest scenariu timp de cinci ani şi, în plus, mare parte din viaţă am trăit în Los Angeles, inclusiv în 1969, când aveam şapte ani. Sunt foarte entuziasmat să spun povestea unui Los Angeles şi a unui Hollywood care nu mai există astăzi. Şi nu aş putea fi mai mulţumit şi mai fericit de dinamica acestei echipe, DiCaprio şi Pitt. A fost complicat de dus la capăt acest proiect, dar am reuşit“, a spus cineastul.

Au existat speculații că filmul va avea premiera la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în luna mai. Va trebui însă să așteptăm lansarea oficială de pe 26 iulie. Aşteptările sunt uriașe, pentru că filmul are cel mai bun scenariu din cei 30 de ani ai săi de carieră, crede președintele Sony. Şi DiCaprio este entuziasmat de film şi a numit scenariul acestuia „cel mai grozav“ din câte a citit vreodată. Bugetul filmului este estimat la 100 de milioane de dolari.

https://www.instagram.com/p/BvMLtwMDlh1/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

 

ARTICOLE SIMILARE

Vocalistul Prodigy – Keith Flint a murit. Avea 49 de ani

realitatea

Sărbătoritul zilei de 29 iulie

realitatea

Șocul anafilactic | Care sunt primele simptome și cum să reacționăm

Andreea Damian

Roboții sexuali dotați cu inteligență sexuală sunt un pericol pentru oameni

Andreea Damian

Julio Iglesias va anunta data concertului de la Bucuresti!

realitatea

Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste

Andreea Damian

Scrie un comentariu