Home > Lifestyle > OnCompass s-a lansat şi în România

OnCompass s-a lansat şi în România

Oncompass, sistemul unic informațional de diagnostic molecular și identificare a celei mai eficiente terapii personalizate țintite, având la bază cele mai avansate teste de diagnostic molecular la nivel mondial, a fost lansat și în România. Oncompass reprezintă un instrument foarte eficient pentru specialiștii oncologi, care astfel pot ghida terapia în cancer și pot alege cea mai eficientă terapie țintită bazată pe identificarea mutațiilor genetice care au determinat apariția și evoluția cancerului. Acest nou sistem detectează și analizează 58 de gene, cele mai relevante din punct de vedere clinic și pentru care există corespondență la nivel de terapii țintite, dintr-un total de 138 de gene driver care sunt detectabile la ora actuală și care intervin în apariția și evoluția ulterioară a cancerului.

Diagnosticul complex și inovator obținut prin efectuarea testelor moleculare Oncompass furnizate de compania KPS Diagnostics Co. crește semnificativ șansele de stopare a evoluției tumorii canceroase și de identificare, de către medicul specialist, a celui mai eficient tratament pentru fiecare pacient în parte.

OnCompass este disponibil în România prin Torus Pharma, furnizor de servicii pentru companii farmaceutice și pentru companii care furnizează echipamente și dispozitive medicale.

unnamed


Comenteaza acest articol

OnCompass s-a lansat şi în România

by   1 min
0