Home > Slider > Onorariu uriaș pentru Jennifer Lopez ca să cânte la inaugurarea unui mall din Qatar

Onorariu uriaș pentru Jennifer Lopez ca să cânte la inaugurarea unui mall din Qatar

jennifer lopez

Jennifer Lopez a încasat nu mai puțin de 2 milioane de dolari pentru a susține un concert care anunța deschiderea unui mall în Doha (Qatar). Evenimentul care a avut loc în 8 noiembrie a fost urmat de o gală VIP de decernare a Premiilor pentru Excelență în Retail.

Mini-concertul de 20 minute, care a inclus hituri ca Jenny from the Block, Let’s Get Loud, On the Floor și Waiting for Tonight, i-a costat pe organizatori 3 milioane de dolari. Aceștia au mai scos din buzunar 1 milion de dolari, sumă care a acoperit cheltuielile și transportul artistei din Statele Unite în Doha, potrivit unei surse citate de TMZ. Este prima oară când vedeta americană în vârstă de 49 de ani cântă în Oatar. Cu toate acestea, cei 650 de invitați la gală au fredonat versurile pieselor ei și au dansat împreună cu ea.

Pe 27 noiembrie, mai scrie site-ul TMZ, Jennifer Lopez ar trebui să cânte și la petrecerea organizată de compania aeriană Qatar Airways la Dolby Theater din Los Angeles, de unde va încasa 1,2 milioane de dolari pentru o prestație de 20 de minute.

Jennifer Lopez are și un cântec, Love Don’t Cost a Thing (Dragostea nu are preț), dar suntem convinși că nu o mai interesat-o nimic când negociază contractele pentru concerte private. Știe că e foarte iubită de public, de aceea onorariul trebuie să fie pe măsură.

Se pare că Jennifer Lopez este obişnuită să fie invitată să cânte la evenimente private contra unor sume care conțin multe zerouri. În 2007, un miliardar rus a cheltuit două milioane de dolari pentru ca Jennifer Lopez să fie prezentă și să interpreteze câteva piese la aniversarea lui. Acum doi ani, cântăreața a cântat alături de Sting și Enrique Iglesias la nunta de 1 miliard de dolari a fiului unui oligarh rus. Cea mai controversată contribuție artistică la o petrecere privată a fost în 2013, când a cântat la aniversarea președintelui Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov. Jennifer Lopeza  fost recompensată cu 1,5 milioane de euro pentru o prezență pe scenă de 27 de minute. Ulterior, ea și-a cerut scuze pentru acel miniconcert, după cea fost criticată că a dat un show într-o țară al cărei regim este catalogat drept extrem de represiv de organizația Human Rights Watch.

 

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez
Am descoperit lacul de unghii preferat de Jennifer Lopez. Are un preț accesibil!
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra
Ioana-Ginghina sexy
Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela
Cel mai bine plătiți actori
Cel mai bine plătiți actori în 2020

Comenteaza acest articol

Onorariu uriaș pentru Jennifer Lopez ca să cânte la inaugurarea unui mall din Qatar

by Andreea Damian   1 min
0