Home > beauty > Operatiile estetice nasc monstri! FOTO inspaimantatoare!

Operatiile estetice nasc monstri! FOTO inspaimantatoare!

Au crezut ca operatiile estetice ii vor face mai frumosi …dar acesti oameni au devenit monstri!

1. Michaela Romanini, o vedetă italiană, cunoscută pentru excesul său de colagen ăe care îl injectează în buze. Are puţin peste 40 de ani, dar vârsta pe care o arată este…nedefinită.

2. Hang Mioku este o femeie din Coreea de Sud care a declarat că este dependentă de operaţii estetice. Una dintre obsesiile ei este aceea de a-şi injecta ulei de gătit în faţă. Prima operaţie plastică a suferit-o la 28 de ani. Acum are aproape 50 de ani.

3. Jocelyn Wildenstein este cunoscută sub numele de “mireasa lui Wildenstein” (referire la filmul Mireasa lui Frankenstein) şi a cheltuit, conform unor surse, în jur de 4 milioane de dolari pe operaţii estetice. Se spune că obsesia ei pentru operaţii estetice a început atunci când femeia l-a prins pe soţul său în pat cu o rusoaică de 21 de ani.

4. Amanda Lepore este unul dintre cei mai cunoscuţi transsexual. A suferit prima operaţie estetică la 15 ani. Au urmat multe altele.

5. Dennis Avner a încercat, şi a reuşit, să arate mai mult precum animalul său preferat, tigrul. În acest scop s-a tatuat, a făcut implanturi, şi-a modificat forma feţei şi a dinţilor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/oameni-sau-monstri-iata-cele-mai-mai-dezastre-din-istoria-operatiilor-estetice_1019278.html#ixzz2817fpikZ


Comenteaza acest articol

Operatiile estetice nasc monstri! FOTO inspaimantatoare!

by   1 min
0