Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

Oprah Winfrey şi-a cumpărat o vilă de lux pe insula Orcas, situată în apropiere de statul american Washington, departe de lumina reflectoarelor. Pentru noua proprietate vedeta americană a scos din buzunar nu mai puțin de 8 milioane de dolari.

Dar când ai în conturi 3,1 miliarde de dolari, să cheltuiești câteva milioane de dolari pe o casă de vacanță e o nimica toată. Vila care are 680 de metri pătrați, este înconjurată de 16 hectare de teren. Botezată „Madroneagle”, construcția a fost ridicată în 2007 și a fost proiectată de RMC Architects. Proprietatea de lux a fost scoasă la vânzare în 2016, însă abia acum și-a găsit cumpărător. Iar acesta este nimeni altul decât prezentatoarea de televiziune, în vârstă de 64 de ani.

Proprietarea situată pe insula Orcas, una dintre cele mai mari insule care formează arhipelagul Insulele San Juan este retrasă și are deschidere la ocean. Aici vedeta se bucură de o cramă, saună, trasee pentru drumeții private, un iaz și numeroase grădini. Interiorul casei cu patru dormitoare este de-a dreptul fascinant, cu plafoane înalte, din lemn de stejar, și cu detalii din fier.

Deși Oprah Winfrey nu a dezvăluit că și-a achiziționat o ditamai proprietarea, purtătorul de cuvânt al Windermere, compania imobiliară responsabilă cu vânzarea casei, a confirmat că ea este noul proprietar din luna mai.

Faceți un tur virtual al casei și veți vedea de ce Oprah a decis să cheltuiască cei 8 milioane de dolari pe această proprietate.

Potrivit unor surse din apropierea lui Oprah, vedeta nu are de gând să se mute încă în casă, ci a luat-o ca să investească bani în imobiliare. Pe lângă vila de lux din Pacific, Oprah Winfrey mai deține o proprietate în valoare de 13,5 milioane dolari, situată în Colorado, 400 de hectare de teren pe insula hawaiiană Maui și o fermă de echitație în California pe care a cumpărat-o în 2015 cu 28,85 milioane de dolari în 2015. Oprah numește acasă proprietatea de 16 hectare situată în Montecito, California.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Margot Robbie, confesiune neașteptată: hărțuită în timpul filmărilor pentru „The Wolf of Wall Street”

Andreea Damian

Vedete nascute pe 8 septembrie!

realitatea

Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Ce ținută a purtat

Andreea Damian

Decizia pe care au luat-o Alina Sorescu și Alexandru Ciucu după ce s-a zvonit că divorțează

Andreea Damian

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

Tabu Tabu

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are

Andreea Damian

Scrie un comentariu