Home > Slider > Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

oprah winfrey

Oprah Winfrey şi-a cumpărat o vilă de lux pe insula Orcas, situată în apropiere de statul american Washington, departe de lumina reflectoarelor. Pentru noua proprietate vedeta americană a scos din buzunar nu mai puțin de 8 milioane de dolari.

Dar când ai în conturi 3,1 miliarde de dolari, să cheltuiești câteva milioane de dolari pe o casă de vacanță e o nimica toată. Vila care are 680 de metri pătrați, este înconjurată de 16 hectare de teren. Botezată „Madroneagle”, construcția a fost ridicată în 2007 și a fost proiectată de RMC Architects. Proprietatea de lux a fost scoasă la vânzare în 2016, însă abia acum și-a găsit cumpărător. Iar acesta este nimeni altul decât prezentatoarea de televiziune, în vârstă de 64 de ani.

Proprietarea situată pe insula Orcas, una dintre cele mai mari insule care formează arhipelagul Insulele San Juan este retrasă și are deschidere la ocean. Aici vedeta se bucură de o cramă, saună, trasee pentru drumeții private, un iaz și numeroase grădini. Interiorul casei cu patru dormitoare este de-a dreptul fascinant, cu plafoane înalte, din lemn de stejar, și cu detalii din fier.

Deși Oprah Winfrey nu a dezvăluit că și-a achiziționat o ditamai proprietarea, purtătorul de cuvânt al Windermere, compania imobiliară responsabilă cu vânzarea casei, a confirmat că ea este noul proprietar din luna mai.

Faceți un tur virtual al casei și veți vedea de ce Oprah a decis să cheltuiască cei 8 milioane de dolari pe această proprietate.

Potrivit unor surse din apropierea lui Oprah, vedeta nu are de gând să se mute încă în casă, ci a luat-o ca să investească bani în imobiliare. Pe lângă vila de lux din Pacific, Oprah Winfrey mai deține o proprietate în valoare de 13,5 milioane dolari, situată în Colorado, 400 de hectare de teren pe insula hawaiiană Maui și o fermă de echitație în California pe care a cumpărat-o în 2015 cu 28,85 milioane de dolari în 2015. Oprah numește acasă proprietatea de 16 hectare situată în Montecito, California.

 

 

Articole asemanatoare
oprah
Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă
oprah
Sfatul lui Oprah Winfrey despre întâlniri care te ajută să-ți găsești alesul
Brandul exclusivist de ochelari, Prabal Gurung, preferat de celebrități
Ce fac oamenii de succes la primele ore ale diminetii

Comenteaza acest articol

Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

by Andreea Damian   1 min
0