Home > Fără categorie > Oprah Winfrey vrea să îl facă pe OJ Simpson să îşi recunoască crimele

Oprah Winfrey vrea să îl facă pe OJ Simpson să îşi recunoască crimele

Oprah Winfrey vrea să facă în continuare interviuri memorabile, aşa cum a făcut şi până acum. Vedeta de televiziune a declarat de curând că visul ei în acest moment este să facă un interviu cu OJ Simpson în care acesta să recunoască faptul că el este autorul crimelor de care a fost acuzat în 1994.

Pentru cine nu ştie, OJ este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de fotbal american şi a fost arestat în 1994 sub acuzaţia că şi-ar fi ucis fosta soţie şi pe iubitul acesteia. Simpson a susţinut că nu el i-a ucis pe cei doi, iar 1995 a fost eliberat fiind declarat nevinovat. Din 2008 el se află la închisoare pentru jaf armat şi răpire. De data aceasta el a primit 33 de ani de închisoare cu posibilitatea de eliberare condiţionată după 9 ani.

Ei bine, Oprah îşi doreşte acum ca OJ să recunoască, în sfârşit, că el şi-a ucis soţia: “Am acest vis de a-l face pe OJ să mi se confeseze. Şi o să fac asta, oameni buni! Nu vreau un interviu oarecare! Vreau un interviu cu condiţia să fiţi pregătit, domnule Simpson!”.

Gurile rele spun că Oprah a făcut aceste declaraţii pentru a face reclamă postului ei de televiziune care nu se bucură de audienţe prea mari în acest moment.


Loading...

Comenteaza acest articol

Oprah Winfrey vrea să îl facă pe OJ Simpson să îşi recunoască crimele

by realitatea   1 min
1