Home > beauty > Opt greșeli banale pe care le faci când aplici deodorantul

Opt greșeli banale pe care le faci când aplici deodorantul

deodorantul

Multe persoane înțeleg greșit care este scopul deodorantului. Acest produs nu oprește transpirația, ci ajută pur ș simplu la mascarea mirosului neplăcut produs de bacterii. Doar antiperspirantele pot opri producerea sudorii. Dacă nu faci nicio diferență între deodorant și antiperspirant, comiți o greșeală cu siguranță. Primul este util mai mult pentru alungarea mirosurilor neplăcute și oferirea unei arome fresh, dar nu îți va controla și cantitatea de transpirație. Așadar, dacă transpiri mult, orientează-te către un antiperspirant.

Ai ghicit, deodorantul și antiperspirantul sunt două produse de igienă complet diferite. Dar multe persoane nu cunosc diferența dintre ele și nici nu își dau seama de celelalte șsapte greșeli pe care le fac atunci când folosesc deodorantul.

  1. Aplici deodorantul dimineața. Pentru o mai mare eficacitate, folosește produsul seara, când transpiri mai puțin. Astfel, substanțele din compoziția lui au timp să își facă efectul mai bine.
  2. De asemenea, aplică deodorantul după duș, însă nu pe pielea umedă. Acesta lucrează cel mai bine pe pielea curată.
  3. Ar trebui să alegi unul care are un miros delicat, nu unul puternic, care va fi în competiție cu parfumul preferat ori cu loțiunea de corp.
  4. Deși deodorantul trebuie aplicat în special la subraț, nu înseamnă că este singurul loc în care îl poți folosi. În zilele toride de vară, când transpiri aproape pe tot corpul, îl poți aplica și în alte zone. De exemplu, îl poți utiliza în spatele genunchilor și chiar între coapse.
  5. Din dorința de a te proteja de transpirație și de mirosurile neplăcute, aplici mult mai mult produs decât ar trebui. Având în vedere că are multe substanțe chimice în compoziția lui, îți poate afecta sănătatea în timp. În plus, pielea ta nici nu va mai putea să respire în acest mod. Este suficient să aplici unul ori două straturi de produs pentru a evita uscarea pielii.
  6. Imediat după îndepărtarea părului nedorit, pielea ta este mult mai sensibilă și mai predispusă la iritații. Așadar, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a aplica imediat deodorant. Este indicat să aplici ulei vegetal ori o loțiune care să hidrateze pielea.
  7. Folosește deodorantul și în lunile reci. Chiar dacă afară este frig, nu înseamnă că nu vei transpira.
Articole asemanatoare
deodorant
10 deodorante naturale pe care le puteți face acasă
Justin Bieber
Justin Bieber vrea să cucerească industria de beauty cu un deodorant
Aplică acest amestec pe pielea de la subraț. Vei vedea rezultatele după numai o zi
Cameron Diaz miroase îngrozitor a transpiraţie

Comenteaza acest articol

Opt greșeli banale pe care le faci când aplici deodorantul

by Andreea Damian   1 min
0