Tabu
LIFESTYLE Slider

Orașul european preferat de milioane de turiști va interzice fumatul pe terasele restaurantelor

fumatul

Oamenii nu vor mai putea fuma în zonele amenajate în aer liber ale barurilor și restaurantelor din Barcelona. Fumatul în locurile publice a fost interzis în Spania în ianuarie 2011, deși fumătorilor li s-a permis să folosească terasele exterioare ale unităților, potrivit Catalan News. La acea vreme, unii proprietari de localuri s-au temut că vor pierde clienți din cauza regulilor.

Autoritățile din domeniul sănătății din Catalonia, a cărei capitală este Barcelona, ​​doresc să mai facă un pas în această direcție și să interzică fumatul pe terasele barurilor și restaurantelor din regiune.

Oficialii afirmă că legea este adesea ignorată de oamenii care folosesc zone în aer liber închise și intenționează să efectueze inspecții, raportează The Guardian. Modificările propuse ar putea intra în vigoare de anul viitor.

De asemenea, fumatul ar putea fi interzis în interiorul autovehiculelor, centrelor sportive în aer liber, în stațiile de autobuz și gări, în conformitate cu noile reguli.

Guvernul catalan și-a anunțat planurile de interzicere a fumatului în locurile menționate mai sus de Ziua mondială a tutunului, în luna mai a acestui an. Potrivit Eurostat, numărul de fumători în Spania a scăzut cu aproximativ 22%.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani

Andreea Damian

Cum să-ți vopsești părul cu ingrediente naturale

Andreea Damian

Schimbare radicala de look pentru Alexandra Stan!

BOTEZ de POVESTE! Vezi cum şi-au tratat invitaţii Alina Sorescu şi Alex Ciucu

Cum să arăți fresh după o petrecere de pomină

realitatea

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu