Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Oreste dezvaluie motivului scandalului cu Mircea Badea!

A trecut mai bine de o lună de când Oreste şi Mircea Badea şi-au aruncat vorbe grele. De-atunci, situaţia între cei care au fost odinioară amici, nu s-a schimbat cu nimic, ba din contră, Oreste crede că a descoperit prea târziu caracterul prezentatorului Antena 1.

Scânteile acestui scandal au “sărit” după o ediţie a emisiunii “În gura presei”, în care Mircea Badea a vorbit despre problema de la Roşia Montana şi cea a cânilor maidanezi. Oreste nu a fost de acord cu modul în care “fratele” lui a tratat ambele subiecte şi a refuzat să-i mai vorbească. Mai mult, acesta l-a numit pe “Ciumpalacul” din Antena trădător de ţară şi de neam. De-atunci cei doi nu şi-au mai vorbit decât prin mesaje maliţioase, postate pe net.

«Relaţiile noastre au rămas la fel ca în momentul rupturii. Nu am de ce să mă cert cu el, că nu mi-a greşit cu nimic. Am ceva legat de prestaţia lui profesională, modul în care a abordat “Rosia Montană” şi problema câinilor maidanezi. E indamisibil să militezi pentru trezirea din letargie, iar când poporul se trezeşte, tu să-ţi bagi joc de el. Cât despre câini maidanezi, aici a fost o abordare inumană, prin pasivitate şi lipsă totală de emoţie. M-aş fi aşteptat la mult mai mult din partea unor oameni calzi şi iubitori de animale. Aici e vorba de latura sensibilă a poporului din care facem parte, e o chestiune de tradiţie. Din păcate, am avut o revelaţie târzie, dar lămuritoare pentru mine. Ocupăm un spaţiu public şi trebuie să îl folosim în folosul României», lămureşte Oreste.

.

ARTICOLE SIMILARE

Lucruri pe care le poti face acasa daca vrei sa te distrezi la maximum

realitatea

Va mai amintiti de Marina Scupra. Uite cum arata si ce face in prezent!

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Andreea Damian

O parodie după hitul trupei Queen a ajuns virală pe Internet. Cum sună „Coronavirus Rhapsody“

Andreea Damian

IMAGINI cu catafalcul lui SERGIU NICOLAESCU! Foto coplesitoare!

Presupusul fiu al lui SERGIU NICOLAESCU s-a spanzurat in Spania!

1 comentariu

ZECE 18 October 2013 at 10:12

PENTRU MINE ACESTI DOI OAMENI AU DEVENIT O MARE DEZILUZIE. PUTEAU SA NU ISI MAI VORBEASCA IN VECI, DAR NU ESTE BINE CA ISI SPALA RUFELE IN PUBLIC. PAR BAIETI INTELIGENTI. SUNT CA IN VORBA ‘BA P-A MA-TI’. CRED CA NU ISI DORESC SA SE VORBESCA DESPRE EI CA DE BIANCA DRAGUSANU.

Răspunde

Scrie un comentariu