Home > Fashion > Organizatorii show-ului Victoria’s Secret au luat o decizie care va afecta milioane de fani

Organizatorii show-ului Victoria’s Secret au luat o decizie care va afecta milioane de fani

Victoria's Secret

Victoria’s Secret Fashion Show reprezintă unul dintre cele mai mari și mai scumpe spectacole de modă care se desfășoară anual într-o metropolă. În fiecare an, brandul de lenjerie intimă strânge pe aceeași scenă „îngeri” cu forme perfecte pentru a prezenta ținute spectaculoase și extravagante.

Deși prezentarea de modă este urmărită anual de 800 de milioane de telespectatori, organizatorii au hotărât să nu o mai difuzeze la televizor. Evenimentul lunii decembrie, așa cum îl descrie The New York Times, va trece așadar printr-o schimbare majoră. Show-ul era difuzat pe ABC sau CBS din anul 2001.

Motivul principal ar fi scăderea audiențelor. Potrivit revistei Times, audiența Victoria’s Secret Fashion Show a scăzut cu aproximativ două treimi în cinci ani. Anul trecut, show-ul a a fost urmărit de 3,3 milioane de telespectatori, față de 9,7 milioane de telespectatori în 2013.

Aceasta scădere a audiențelor în ultimii ani este cauzată și de declarațiile controversate făcute anul trecut de Ed Razek, directorul departamentului de marketing al companiei mamă Victoria’s Secret. Razek a fost întrebat de publicaţia Vogue dacă vor fi incluşi în show transsexuali. „Nu. Nu cred că ar trebui să facem asta. De ce nu? Pentru că show-ul este o fantezie. Este un produs de divertisment special de 42 de minute”, a declarat Razek.

El a mai spus că nici modele supraponderale nu vor fi incluse în acest show în viitor, pentru că „nimeni nu a părut interesat de aşa ceva” în 2000, când s-a încercat acest lucru. Totuși, într-un efort de a demonstra deschiderea spre diversitate, Victoria’s Secret a inclus în show-ul din 2018, care a avut loc la New York, 19 modele de culoare, precum şi pe celebra Winnie Harlow, care suferă de vitiligo.

Directorul executiv Leslie Wexner al brandului susține că Victoria’s Secret trebuie să evolueze și să se schimbe pentru a crește.

Articole asemanatoare
Victoria's Secret
E oficial! Show-ul Victoria’s Secret din 2019, anulat
Victoria’s Secret
Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani
Victoria’s Secret
Victoria’s Secret angajează primul model transgender
Victoria's Secret
Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani

Comenteaza acest articol

Organizatorii show-ului Victoria’s Secret au luat o decizie care va afecta milioane de fani

by Andreea Damian   1 min
0