Home > Sex-Relatii > STATUTUL ORGASMIC se recunoaste dupa mers

STATUTUL ORGASMIC se recunoaste dupa mers

Cercetătorii au demonstrat că poţi cunoaşte istoria sexuală a unei femei după modul în care păşeşte. Specialiştii belgieni au vizionat clipuri cu femei care mergeau şi au fost capabili să le identifice pe cele care au orgasm în timpul actului sexual.

Pentru studiu a fost filmat mersul mai multor femei, dintre care unele aveau orgasm vaginal în timpul actului sexual, altele nu. Ulterior, mai mulţi sexologi au fost rugaţi să încerce să recunoască statutul orgasmic al fiecărei femei în funcţie de mersul prezent în filmări, fără a şti dinainte detalii despre activitatea sexuală a femeilor respective.
Oamenii de ştiinţă cred că anumite caracteristici ale vieţii sexuale se reflectă în mers deoarece, pe lângă faptul că orgasmul are un efect asupra sănătăţii mentale, el poate relaxa anumite grupe de muşchi.
Studiul a evidenţiat că orgasmul clitoridian nu are acelaşi efect asupra corpului şi, implicit, a mersului, precum cel vaginal. Mersul femeilor care au constant orgasm vaginal se caracterizează printr-un ritm specific, mişcări pelviene şi de rotaţie vertebrală mai ample. Conform cercetătorilor belgieni, musculatura relaxată le face pe aceste femei să aibă un mers fluid, energic şi senzual.


Loading...

Comenteaza acest articol

STATUTUL ORGASMIC se recunoaste dupa mers

by   1 min
0