Home > Sex-Relatii > ORGASMUL unei tinere, filmat de la inceput pana la sfarsit (VIDEO)

ORGASMUL unei tinere, filmat de la inceput pana la sfarsit (VIDEO)

Clipul cu femeia care are orgasm in cel mai nepotrivit moment, chiar sub ochii iubitului, a facut senzatie pe net.

Totul s-a intamplat intr-un parc de distractii. Tanara se urca intr-una dintre masinariile care provoaca senzatii tari si, cand aceasta se pune in miscare, incepe aventura. Intai chiote de bucurie, apoi gemete de placere. Chiar sub iubitului, usor consternat, femeia are un orgasm.

Dupa ce video-ul acesta a facut inconjurul lumii, se care ca au aparut si altele intr-un parc de distractii din Malta, astfel ca internautii au inceput sa puna sub semnul intrebarii veridicitatea gemetelor femeii. Exista insa si pareri contra. Se pare ca orgasmul acesteia ar fi fost provocat din cauza adrenalinei. Adrenalina se produce atunci cand iti este frica sau cand esti foarte incitat, ajutandu-te să te misti mai repede şi cu mai multă putere, fără a obosi. Medicii specialisti afirma chiar ca pentru un orgasm de calitate, o femeie are nevoie de adrenalina maxima. „Biologic” vorbind, o femeie are orgasm in momentul in care inlatura tensiunea sexuala, vaginul şi uterul femeilor contractandu-se in medie de 10-15 ori, fiecare contractie având o durata mai mica de o secunda. Roller-coaster-ul se pare ca i-ar fi provocat acesteia o tensiune atat de puternica (orgasmica) pentru ca in momentele acelea starea ei de excitare crestea din ce in ce mai mult.

De la aparitia acestui video care inca este viral, medicii sexologi au dezvoltat chiar un top orgasmelor, tinand cont de „jucariile” din parcurile de distractii, printre acestea numarandu-se Swing Out Orgasm, Spin Me Crazy Orgasm, Tilt-a-Whirl Orgasm,si bineinteles, Roller Coaster Deep Orgasm.

Poate suna ca o nebunie, insa exista persoane care afirma ca diferentele dintr-un orgasm provocat in timpului actului sexual si cel provocat in astfel de momente de tensiune sunt destul de putine. Este total in regula daca nu ati simtit unul din orgasmele de mai sus, deoarece important este sa va bucurati micile momente romantice din casnicia voastra, si nu sa vanati astfel de „senzatii”.

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/orgasm-real-vs-orgasm-mimat/ 

http://www.tabu.ro/7-sfaturi-pentru-un-menage-trois-perfect/ 

http://www.tabu.ro/top-7-locuri-publice-care-sa-faci-sex/

Articole asemanatoare
Poate Botox-ul să îți controleze plăcerea sexuală? Se pare că da
Orgasm real vs orgasm mimat – partea II
Orgasm real vs orgasm mimat – partea I
Mărturiile unei femeii care a avut orgasm timp de trei ore. “Primele cinci minute erau plăcute, apoi totul s-a transformat într-un coşmar”

Loading...

2 Responses

  1. Pingback : ORGASMUL unei femei FILMAT de la început până la final – EQY News

  2. Pingback : ORGASMUL unei femei FILMAT de la început până la final | Stiri de Elita pentru toti romanii

Comenteaza acest articol

ORGASMUL unei tinere, filmat de la inceput pana la sfarsit (VIDEO)

by realitatea   1 min
2