Tabu
LIFE & LOVE Video

ORGASMUL unei tinere, filmat de la inceput pana la sfarsit (VIDEO)

Clipul cu femeia care are orgasm in cel mai nepotrivit moment, chiar sub ochii iubitului, a facut senzatie pe net.

Totul s-a intamplat intr-un parc de distractii. Tanara se urca intr-una dintre masinariile care provoaca senzatii tari si, cand aceasta se pune in miscare, incepe aventura. Intai chiote de bucurie, apoi gemete de placere. Chiar sub iubitului, usor consternat, femeia are un orgasm.

Dupa ce video-ul acesta a facut inconjurul lumii, se care ca au aparut si altele intr-un parc de distractii din Malta, astfel ca internautii au inceput sa puna sub semnul intrebarii veridicitatea gemetelor femeii. Exista insa si pareri contra. Se pare ca orgasmul acesteia ar fi fost provocat din cauza adrenalinei. Adrenalina se produce atunci cand iti este frica sau cand esti foarte incitat, ajutandu-te să te misti mai repede şi cu mai multă putere, fără a obosi. Medicii specialisti afirma chiar ca pentru un orgasm de calitate, o femeie are nevoie de adrenalina maxima. „Biologic” vorbind, o femeie are orgasm in momentul in care inlatura tensiunea sexuala, vaginul şi uterul femeilor contractandu-se in medie de 10-15 ori, fiecare contractie având o durata mai mica de o secunda. Roller-coaster-ul se pare ca i-ar fi provocat acesteia o tensiune atat de puternica (orgasmica) pentru ca in momentele acelea starea ei de excitare crestea din ce in ce mai mult.

De la aparitia acestui video care inca este viral, medicii sexologi au dezvoltat chiar un top orgasmelor, tinand cont de „jucariile” din parcurile de distractii, printre acestea numarandu-se Swing Out Orgasm, Spin Me Crazy Orgasm, Tilt-a-Whirl Orgasm,si bineinteles, Roller Coaster Deep Orgasm.

Poate suna ca o nebunie, insa exista persoane care afirma ca diferentele dintr-un orgasm provocat in timpului actului sexual si cel provocat in astfel de momente de tensiune sunt destul de putine. Este total in regula daca nu ati simtit unul din orgasmele de mai sus, deoarece important este sa va bucurati micile momente romantice din casnicia voastra, si nu sa vanati astfel de „senzatii”.

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/orgasm-real-vs-orgasm-mimat/ 

http://www.tabu.ro/7-sfaturi-pentru-un-menage-trois-perfect/ 

http://www.tabu.ro/top-7-locuri-publice-care-sa-faci-sex/

ARTICOLE SIMILARE

Blocat în Marea Britanie, românul Radhu a lansat videoclip filmat în Buenos Aires

Tabu Tabu

Cerceii contraceptivi, accesoriul de nelipsit din urechile femeilor care vor să prevină apariția sarcinii

Andreea Damian

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

Sexul cu fostul este benefic!

Homosexualii și lesbienele au șanse de a se căsători religios

realitatea

Un weekend la Milano pentru echipa Tabu

realitatea

2 comentarii

ORGASMUL unei femei FILMAT de la început până la final – EQY News 1 May 2016 at 10:30

[…] Urcată într-una dintre maşinăriile care provoacă senzaţii tari, femeia începe cu chiote de bucurie, apoi geme de plăcere, chiar sub ochii iubitului ei, scrie tabu.ro. […]

Răspunde
ORGASMUL unei femei FILMAT de la început până la final | Stiri de Elita pentru toti romanii 1 May 2016 at 10:47

[…] Urcată într-una dintre maşinăriile care provoacă senzaţii tari, femeia începe cu chiote de bucurie, apoi geme de plăcere, chiar sub ochii iubitului ei, scrie tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu