Home > Sex-Relatii > IN SFARSIT: Adevarul despre orientarea sexuala a lui Botezatu, conform Bianca Dragusanu!

IN SFARSIT: Adevarul despre orientarea sexuala a lui Botezatu, conform Bianca Dragusanu!

Gluma-i glumă, dar nu şi în acest caz! Bianca Drăguşanu a făcut o declaraţie uluitoare în cadrul unei emisiuni televizate la Kanal D.

Conform www.click.ro , fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a făcut o mărturisire care a şocat pe toată lumea! Bianca Drăguşanu a lăsat să se înţeleagă faptul că lui Bote îi place să se iubească şi cu bărbaţi, nu doar cu femei.

Cu toate că foarte mullte persoane l-au acuzat pe Cătălin Botezatu că e homosexual, colac peste pupăză, Bianca a rostit câteva cuvinte care nu au făcut altceva decât să alimenteze bârfele.

În urmă cu două zile, Bianca şi Cătălin au fost invitaţi în aceeaşi emisiune de la Kanal D, iar cei doi au vorbit atât despre cum era viaţa lor amoroasă, cât şi despre ce simt unul faţă de celălalt în acest moment.

Bianca a continuat să apară la TV şi seara trecută, în absenţa lui Bote, unde a îndrăznit să comenteze despre plăcerile lui Cătălin.

“S-ar putea să îl vrea Bote pe Adi (Cristea – n.r.), poate ăsta e scopul pe care vrea Bote să îl atingă. Mai ştii ce gândeşte omul?!”, a spus roşcata.

Contactată telefonic de reporterii Click!, Bianca Drăguşanu a mărturisit că nu a vrut să se înţeleagă altceva din declaraţia ei cu privire la Cătălin Botezatu.

“Doamne! Cum să spun aşa ceva? Păi eu sunt dovada vie că lui Bote îi plac femeile. Am fost împreună şi nu ne-am plimbat doar de mână. Am stat în casa lui, am avut o relaţie de cuplu normală. Ce am spus aseară la Kanal D a  fost o mică glumă din partea mea. Mă întreba prezentatorul cum ar fi dacă ne-am muta împreună eu, Cătălin şi Cristea, iar apoi am zis că se poate să facă asta Bote numai să mă lase fără bărbat, că mi-l fură pe Cristea ca ca apoi să mă întorc eu la el. Dar a fost glumă. Nici vorbă de aşa ceva. Puteţi sta liniştiţi: e mai bărbat decât se ştie!”, a declarat Bianca.

Detalii pe www.click.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

IN SFARSIT: Adevarul despre orientarea sexuala a lui Botezatu, conform Bianca Dragusanu!

by   1 min
0