Tabu
Image default
PEOPLESlider

Orlando Bloom joacă rolul prințului Harry într-o nouă serie despre familia regală britanică – VIDEO

Actorul Orlando Bloom împrumută vocea personajului prințului Harry din noul serial de animație The Prince. HBO Max a dezvăluit primele douăsprezece episoade ale acestei satire despre familia regală britanică, care este deja controversată.

Vecini în cartierul lor din Los Angeles, iată că noul serial de aimație îi aduce mai aproape pe Orlando Bloom și Prințul Harry. Actorul britanic, în vârstă de 44 de ani, dă voce ducelui de Sussex în această satiră, ale cărei prime doisprezece episoade au fost lansate pe platforma HBO Max, joi, 29 iulie. Regizat de Gary Janetti, seria este inspirată din propriul său cont de Instagram, pe care și-a imaginat, într-un mod parodic, reacțiile prințului George, fiul cel mare al prințului William, la știrile despre celebrități.

Pe lângă soțul lui Meghan Markle, îi regăsim pe regina Elisabeta a II-a , interpretată de Frances De La Tour și soțul ei. Kate Middleton este interpretată de Lucy Punch, Condola Rashad joacă rolul Ducesei de Sussex, iar prințul William este interpretat de Iwan Rheon. Dan Stevens îi dă voce viitorului rege, prințul Charles, care este însoțit de soția sa, Camilla. În ceea ce o privește prințesa Charlotte, sora protagonistului, ea este interpretată de Sophie Turner.

Abia lansat și deja vizat de critici

Familia regală nu a reacționat încă la difuzarea acestei noi serii, dar unii experți regali nu au ezitat să-și exprime furia. „Ce lume ciudată în care prințul Harry și vecinul său din Montecito, Orlando Bloom, își trimit reciproc mesaje pentru a se plânge de intruziuni (în viața lor privată, nota editorului) în timp ce acesta din urmă apare într-un serial de televiziune care își bate joc de Prințul George, în vârstă de 8 ani”, scrie Richard Eden, jurnalist Daily Mail, pe contul său de Twitter.

Cu toate acestea, actorul englez spusese, într-un interviu pentru Hollywood Reporter, că a refuzat, la început, să dubleze această serie „pentru că sunt britanic și sunt foarte mândru de rădăcinile mele. Știu cât de mult este adorată familia regală de unii și urâtă de alții și am ținut întotdeauna cont de această parte a moștenirii mele (…). În mod normal nu sunt cineva care își bate joc de ceilalți oameni, dar acest lucru s-a făcut într-un mod atât de inteligent, de fin și de iubitor.”. Logodnica lui, Katy Perry, care a găsit seria „grozavă”, l-a convins să se răzgândească.

Orlando Bloom explică, de asemenea, că nu l-a cunoscut încă pe prințul Harry la semnarea contractului. „L-am cunoscut după aceea și este un tip foarte drăguț, cu un simț al umorului. Sper să și-l păstreze în fața serialului, deoarece ei (familia regală, nota editorului) se află pe un fel de piedestal.”

ARTICOLE SIMILARE

Băile fierbinți ar putea trata simptomele depresiei

Andreea Damian

Prințul Louis va fi botezat azi, o zi specială pentru Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Premiile Grammy 2022 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Preparatul coreean care ne crește imunitatea față de Covid-19

Andreea Damian

Cum i-a cerut David Pușcaș iertare mamei Luminița Anghel

Tabu Tabu

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Andreea are 14 ani și este foarte frumoasă!

Andreea Damian

Scrie un comentariu