Tabu
Image default
CULTURE What's hot

OSCAR 2014: Cotele caselor de pariuri!

oscar 2014OSCAR 2014. La categoria “cel mai bun film”, “12 ani de  sclavie/ 12 Years a Slave” este creditat cu cele mai mari şanse să plece acasă  cu cea mai râvnită statuetă a cinematografiei mondiale.

OSCAR 2014. Casa de pariuri bet365, de pildă, dă acestei  producţii cota 1,20 să câştige OSCAR, ceea ce înseamă că un  pariu de 10 euro îi va aduce jucătorului un câştig net de 2 euro, dacă “12 Years  a Slave” va fi declarat câştigător la gala din 2 martie. Următorul film pe lista  favoriţilor este SF-ul “Gravity”, care are cota 5,00, ce asigură un câştig net  de 40 de euro la 10 euro pariaţi.

OSCAR 2014. “Ea/ Her”, “Philomena” şi “Nebraska” sunt  filmele creditate cu cele mai mici şanse să ia Oscarul pentru cel mai bun film.  Fiecare dintre acestea are cota 301, ceea ce înseamnă 3.000 de euro câştig net  pentru cel care mizează 10 euro pe unul dintre cele trei.

Matthew McConaughey este considerat, tot conform caselor de pariuri,  principalul favorit la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal,  pentru interpretarea din “Dallas Buyers Club”. Starul american are cota 1,16 să  câştige premiul, respectiv un câştig de 1,6 euro la un pariu de 10 euro pe acest  “deznodământ”. Al doilea favorit este Leonardo DiCaprio, nominalizat cu cota  6,50 pentru prestaţia din “Lupul de pe Wall Street/ The Wofl of Wall Street”, în  timp ce Christian Bale, protagonistul din “Ţeapă în stil american/ American  Hustle”, este creditat cu cele mai mici şanse la câştigarea Oscarului – cotă  101.

Categoria “cea mai bună actriţă într-un rol principal” are, şi ea, o favorită  certă: Cate Blanchett, cotă 1,03 pentru rolul din “Blue Jasmine”. A doua pe  listă, după şansele acordate de casele de pariuri, este Amy Adams din “Ţeapă în  stil american”, care are cota 15, afişată duminică de bet365.com.

Favoriţii urmează fidel lista câştigătorilor de la Globurile de Aur 2014 şi  la celelalte categorii. Astfel, conform cotelor casei Gamebookers, Alfonso  Cuaron are cele mai mari şanse să ia Oscarul pentru cel mai bun regizor – cota  1,05 -, în timp ce pelicula italiană “La Grande Bellezza” (cotă 1,25) pare să fi  acontat deja premiul pentru cel mai bun film străin, potrivit caselor de  pariuri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:  http://www.realitatea.net/cum-sunt-cotate-filmele-de-oscar-la-casele-de-pariuri_1385687.html#ixzz2u9nIofQt

ARTICOLE SIMILARE

Creeaza-ti anul 2015 cu Nicoleta Svarlefus!

Despre lumea în care trăim ⎢ O conferință de Radu Paraschivescu

Ciocîrlan

Ziua Brâncuși, marcată cu proiecții: statul n-a avut bani de asigurare pentru „Cumințenia Pământului”

Andreea Damian

FOTO FUNNY! Justin Bieber are un look nou! Şi-a lăsat mustaţă!

Oana Roman vorbeste despre greutatea ei: “Totul este psihic, vine de la cap”

De la a fi regina fitnessului până la a ajunge regina plajei, nu este decât un singur pas

Scrie un comentariu