Home > Agenda > Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

Merg la Oscar și se aleg cu o mulțime de cadouri. Nominalizaţii din acest an vor pleca acasă cu sacoşa plină de cadouri, în valoare de 138.000 de dolari.

Pe lista cadourilor se numără 4 vacanțe:

  • O vacanță de 7 zile la Koloa Landing Resort, din Hawaii. Resortul se întinde pe 25 de hectare de teren, se află pe insula Kauai, are un spa și două piscine. O noapte de cazare costă 764 de dolari.
  • O vacanță la Avaton Luxury Villas Resort, în Halkidiki, Grecia. Resortul este compus din 16 vile, fiecare având propria piscină și vedere către Peninsula Athos. O noapte de cazare costă 470 de dolari.
  • O vacanță de 12 nopți în Tanzania, de la Internațional Expeditions. Acesta este un safari de lux, în valoare de 8.000 de dolari.
  • O săptămână de vacanță la Golden Door Spa din Southern California. Această vacanță le-a fost dăruită și celor ce au participat la Premiile Grammy. Se pare că spa-ul va dona întregul profit, încercând să oprească abuzurile copiilor.

Sacoşa de cadouri mai include produse de make-up oferite de firma britanică Look Fabulous Forever, un device Bluetooth care levitează, de la Shop Modern, în valoare de 195 de dolari, dar și sticle de whisky de la Southern Wicked Lemonade, în valoare de 25 de dolari fiecare.

Un alt cadou oferit nominalizaţilor la Oscar constă într-o cutie umplută cu 199 de citate pozitive, alături de o şedinţă de 18 minute cu Kalliope, în valoarea de 495 de dolari. Kalliope Barlis este autoarea „Phobia Relief: From Fear to Freedom”. Se pare că aceasta reușește să ajute orice om să scape de fricile lui, printr-o singură ședința de terapie.

Mai există și alte premii, printre care se numără și un lănțișor cu diamant, o operă de artă de la Reian Williams Fine Art, 10 ședințe cu instructorul personal Alexis Seletzky, un spray paralizant, un tratament de estetică dentară de 1380 de dolari și cercei de 40 de dolari.

Gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 4 martie la Teatrul Dolby din Los Angeles.

 

 

Articole asemanatoare
premiile oscar
Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei
oscar
Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie
natalie portman
Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist
oscar
Premiile Oscar 2020. Cum a arătat meniul 70% vegetarian

Comenteaza acest articol

Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

by Andreea Damian   1 min
0