Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Oscar 2019. Lady Gaga a adus diamantul lui Audrey Hepburn pe covorul roșu

lady gaga

Lady Gaga a fost de departe apariția serii la Premiile Oscar 2019. Cântăreața, premiată cu un Oscar pentru „cel mai bun cântec” – Shallow – a accesorizat o rochie neagră Alexander McQueen cu un diamant Tiffany în valoare de 30 de milioane de dolari.

Diamantul de 128 de carate a fost purtat ultima dată de Audrey Hepburn, în 1961, la o ședință foto de promovare a filmului Breakfast at Tiffany’s. Piatra de culoare galbenă –cunoscută ca diamantul lui Audrey Hepburn – a fost descoperită în Africa de Sud în 1877 și a fost tăiat în forma actuală la Paris.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani este a treia femeie care poartă această nestemată – după Sheldon Whitehouse, în 1957 la Tiffany Ball din Newport, Rhode Island, și Audrey Hepburn, patru ani mai târziu, la ședința foto. Diamantul a fost purtat de Lady Gaga suspendat de un colier din platină cu briliante. Diamantul principal are 82 de fațete, a anunțat casa Tiffany’s, adică cu 24 mai multe decât tăietura clasică briliant.

Artista este o maestră atunci când vine vorba de adus un tribut unei persoane, iar acest lucru l-a dovedit, încă odată, la cea de-a 91-a gală a Premiilor Oscar. Rochia purtată de ea a amintit de ținuta purtată de Audrey Hepburn și i-a adus cu siguranță aprecierea publicului, fiind considerată cea mai bună ținuta de pe covorul roșu.

Lady Gaga s-a remarcat și la gala Globurile de Aur, din 6 ianuarie. Protagonista din „A Star is Born” s-a asigurat că atrage toate privirile, într-o rochie amplă, de culoare bleu, creată de Valentino, la care a accesorizat un colier cu diamante în valoare de 5 milioane de dolari de la Tiffany&Co.

ARTICOLE SIMILARE

Cointreau în ediție limitată la Colette

realitatea

Retrosexualii: întoarcerea “bărbatului adevărat”

realitatea

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea I

realitatea

Alessandra Ambrosio prezinta colectia made-to-order by Loewe

realitatea

Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe

realitatea

Vedete nascute pe 13 august!

realitatea

Scrie un comentariu