Home > Fashion > Oscar 2019. Lady Gaga a adus diamantul lui Audrey Hepburn pe covorul roșu

Oscar 2019. Lady Gaga a adus diamantul lui Audrey Hepburn pe covorul roșu

lady gaga

Lady Gaga a fost de departe apariția serii la Premiile Oscar 2019. Cântăreața, premiată cu un Oscar pentru „cel mai bun cântec” – Shallow – a accesorizat o rochie neagră Alexander McQueen cu un diamant Tiffany în valoare de 30 de milioane de dolari.

Diamantul de 128 de carate a fost purtat ultima dată de Audrey Hepburn, în 1961, la o ședință foto de promovare a filmului Breakfast at Tiffany’s. Piatra de culoare galbenă –cunoscută ca diamantul lui Audrey Hepburn – a fost descoperită în Africa de Sud în 1877 și a fost tăiat în forma actuală la Paris.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani este a treia femeie care poartă această nestemată – după Sheldon Whitehouse, în 1957 la Tiffany Ball din Newport, Rhode Island, și Audrey Hepburn, patru ani mai târziu, la ședința foto. Diamantul a fost purtat de Lady Gaga suspendat de un colier din platină cu briliante. Diamantul principal are 82 de fațete, a anunțat casa Tiffany’s, adică cu 24 mai multe decât tăietura clasică briliant.

Artista este o maestră atunci când vine vorba de adus un tribut unei persoane, iar acest lucru l-a dovedit, încă odată, la cea de-a 91-a gală a Premiilor Oscar. Rochia purtată de ea a amintit de ținuta purtată de Audrey Hepburn și i-a adus cu siguranță aprecierea publicului, fiind considerată cea mai bună ținuta de pe covorul roșu.

Lady Gaga s-a remarcat și la gala Globurile de Aur, din 6 ianuarie. Protagonista din „A Star is Born” s-a asigurat că atrage toate privirile, într-o rochie amplă, de culoare bleu, creată de Valentino, la care a accesorizat un colier cu diamante în valoare de 5 milioane de dolari de la Tiffany&Co.

Articole asemanatoare
avort
Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite
Met Gala
MET GALA 2019: Lady Gaga a făcut striptease pe covorul roșu
Lady Gaga
Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol! Au fost prinși când se sărutau
Lady Gaga
Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

Comenteaza acest articol

Oscar 2019. Lady Gaga a adus diamantul lui Audrey Hepburn pe covorul roșu

by Andreea Damian   1 min
0