Tabu
Image default
PEOPLESlider

OSCAR 2022 | Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă, în timpul galei: Nu pronunța numele soției mele cu gura ta nenorocită – VIDEO

Gala Premiilor Oscar de anul acesta nu a fost lipsită de incidente. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, fiind deranjat de o glumă pe care comedianul a făcut-o despre soția lui.

Gazda a făcut o aluzie despre coafura inedită a soției lui Will Smith, actrița Jada Pinkett Smith. Se pare că nici aceasta nu ar fi apreciat gluma lui Chris Rock, fiind filmată dând ochii peste cap în timp ce stătea lângă soțul ei.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. „Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie.

Aproximativ 40 de minute mai târziu, Smith s-a întors pe scenă pentru a accepta Oscarul pentru cel mai bun actor și și-a cerut scuze colegilor săi nominalizați, dar nu l-a menționat și pe Chris Rock. A acceptat cu lacrimi în ochi premiul pentru rolul lui Richard Williams, în filmul „Regele Richard”.

ARTICOLE SIMILARE

Hairstiliștii au hotărât: acestea sunt nuanțele de păr ale toamnei 2018

Andreea Damian

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă

Andreea Damian

Cum arată actorii din „Titanic” la 24 de ani de la premiera filmului

Andreea Damian

Kevin Spacey, eșec umilitor. Noul său film a avut încasări de doar 126 $

Andreea Damian

Fostul director artistic de la Lanvin revine în universul haut couture

Ciocîrlan

Care este porecla secretă inventată de Prințul Charles pentru Camilla

Andreea Damian

Scrie un comentariu