Home > Lifestyle > Oţil, despre chiloţi: «Eu am două perechi de 8 ani»

Oţil, despre chiloţi: «Eu am două perechi de 8 ani»

Dani Oţil a povestit în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 1 cum de 8 ani păstrează două perechi de chiloţi care nu-I aparţin.

Vedeta Antena 1 şi-a amuzat colegii de platou, după ce le-a povestit o întâmplare amuzantă de la sala de sport. Oţil le-a mărturisit acestora că s-a trezit în bagajul lui cu două perechi de chiloţi bărbăteşti, care nu-I aparţin, în bagaj.

Prezentatorul Neaţa a mărturisit că încă îl nelinişteşte gândul că cineva a plecat fără lenjerie intimă de la sală şi că este curios să afle cine este individul.

“Ti-ai gasit vreodata in sertarul cu chiloti sau intr-un bagaj de sport sau intr-un bagaj o pereche de chiloti barbatesti care nu iti apartin? Eu am doua perechi de 8 ani care nu sunt ai mei, sunt de baiat. De la sala… Cine a plecat fara? Azi dimineata am dat cu nasul de ei, sunt spalati. Nu stiu de unde sunt. Pe mine ma roade, cine a plecat fara chiloti de la un antrenament?”, a povestit Dani la Neatza.

Articole asemanatoare
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
Mihaela Radulescu desfiintata: “Obisnuita cu parasuta!”
DANI OTIL se insoara! Cu o femeie mai tanara ca el (FOTO)!
MIHAELA RADULESCU – abandonata de Felix! Se insoara cu o fosta iubita! GALERIE FOTO cu femeia pentru care a fost parasita Mihaela

Comenteaza acest articol

Oţil, despre chiloţi: «Eu am două perechi de 8 ani»

by   1 min
0