Home > Agenda > OUATU – locul 13 ironizat crunt! “Dracula in travesti …castrat!”

OUATU – locul 13 ironizat crunt! “Dracula in travesti …castrat!”

CEZAR OAUTU a reusit sa intre in finala, dar nu a performat sensational, obtinand un chinuit loc 13. Spicuim din comentarii:

France 2: “un vampir din Transilvania cu voce de castrat si dansatori in lycra”

BBC : “indepartati copiii si cainii din fata televizoarelor!”

Liliana Levinta: “Cateodata, ca sa arati ca ai coaie, trebuie sa ai curaj sa porti rochie!”

Razvan Ciobanu: “Cezar Ouatu , un barbat frumos cu o voce minunata ( spun specialistii) . Ce am vazut acum in concurs ?! un Dracula in travesti ( si nu inteleg de ce ) , o trupa de dansatori mediocri ( si prea putini pentru a avea  efectul pe care l-au imaginat  ) si un cearceaf rosu . Nici macar nu cred ca se poate spune ca “am socat” si cu socatul asta, e o arta . Noi am fost mediocri si ne-am batut joc de un barbat frumos ( care trebuia lasat sa arate ca un barbat ) cu o voce cu potential ( ma refer la echipa de styling ,regizor ,scenograf sau ce incompetenti or mai fi fost prin zona )”

Angela Gheorghiu: “Spectacolul prezentat de CEZAR la EUROVISION, după părerea mea, s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul CEZAR OUATU. Consider că toate elementele utilizate sunt greşite şi sunt departe de mesajul textului sau de gustul meu”

Presa din Suedia: “o amestecatura bizara de dubstep si opera… foarte greu de descris in cuvinte. … Show-ul se incheie cu momentul in care contratenorul din Romania naste o dansatoare pe sub rochia lui mare si stralucitoare. Toata  treaba asta ar simboliza modul in care cantaretul isi scoate la lumina latura feminina”

Articole asemanatoare
COINCIDENTA care prevesteste victoria Romaniei la Eurovision! Ce zice ANGELA GHEORGHIU
CEZAR OUATU – in rochie neagra cu decolteu la Eurovision! FOTO!
Victorie de senzatie! CEZAR OUATU – cel mai sexy concurent de la Eurovision! Iubita lui e si mai sexy (FOTO)!

Loading...

Comenteaza acest articol

OUATU – locul 13 ironizat crunt! “Dracula in travesti …castrat!”

by   1 min
0