Tabu
Image default
lifestyle

OUATU – locul 13 ironizat crunt! “Dracula in travesti …castrat!”

CEZAR OAUTU a reusit sa intre in finala, dar nu a performat sensational, obtinand un chinuit loc 13. Spicuim din comentarii:

France 2: “un vampir din Transilvania cu voce de castrat si dansatori in lycra”

BBC : “indepartati copiii si cainii din fata televizoarelor!”

Liliana Levinta: “Cateodata, ca sa arati ca ai coaie, trebuie sa ai curaj sa porti rochie!”

Razvan Ciobanu: “Cezar Ouatu , un barbat frumos cu o voce minunata ( spun specialistii) . Ce am vazut acum in concurs ?! un Dracula in travesti ( si nu inteleg de ce ) , o trupa de dansatori mediocri ( si prea putini pentru a avea  efectul pe care l-au imaginat  ) si un cearceaf rosu . Nici macar nu cred ca se poate spune ca “am socat” si cu socatul asta, e o arta . Noi am fost mediocri si ne-am batut joc de un barbat frumos ( care trebuia lasat sa arate ca un barbat ) cu o voce cu potential ( ma refer la echipa de styling ,regizor ,scenograf sau ce incompetenti or mai fi fost prin zona )”

Angela Gheorghiu: “Spectacolul prezentat de CEZAR la EUROVISION, după părerea mea, s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul CEZAR OUATU. Consider că toate elementele utilizate sunt greşite şi sunt departe de mesajul textului sau de gustul meu”

Presa din Suedia: “o amestecatura bizara de dubstep si opera… foarte greu de descris in cuvinte. … Show-ul se incheie cu momentul in care contratenorul din Romania naste o dansatoare pe sub rochia lui mare si stralucitoare. Toata  treaba asta ar simboliza modul in care cantaretul isi scoate la lumina latura feminina”

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Încă un premiu pentru Cea mai fericită fată din lume

realitatea

NAE LAZARESCU – grav bolnav

Xena a fost arestata

realitatea

Britney Spears, desemnată cea mai “hot” celebritate

realitatea

Rihanna trebuie să își anuleze concertele pentru că lumea nu vine să o vadă

realitatea

Jennifer Lopez: Prefer publicul gay

realitatea

Scrie un comentariu