Home > Lifestyle > Ovidiu Danci, detalii oribile ale bataii luate de la politie: “Eram sechestrat in toaleta sectiei, unul dadea in mine, doi radeau”

Ovidiu Danci, detalii oribile ale bataii luate de la politie: “Eram sechestrat in toaleta sectiei, unul dadea in mine, doi radeau”

O vedeta a fost batuta si batjocorita de Politia romana care, in mod normal, trebuie sa te apere.

“De cand am iesit din sectie, nu am mai dormit. Nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva. Am fost luat de pe strada, mergeam cu niste prieteni in club, nu am facut nimic sa ma ia. M-au luat mai multi politisti, am ajuns in toaleta sectiei si m-au batut. Am lesinat, nu mai aveam telefon pentru ca incepusem sa filmez, le-am cerut explicatii si au zis ca le-am lovit masina. Eu nici nu conduc, prietenii mei erau cu masina. Nu ma gandeam ca sunt adevarate povestile cu oamenii batuti de politisti. Am crezut ca am probleme interne, ma durea abdomenul grav. Vreau sa stiu ca sunt ok, nu am putut sa las situatia asa. In 2013 sa stai sechestrat intr-un sediu de politie este mult. Am facut o criza de nervi, am imaginea politistului care ma batea, imi dadea palme si pumni, si fata politistei care se uita la mine si radea. In toaleta, nici nu eram in camera unde se iau declaratiile. Doi barbati si o femeie, umilinta maxima. Eu imi aduc aminte doar de unul, nu eram constient. Psihic nu imi revin”, a spus Ovidiu plangand pentru Antena 1.

danci-720x405

Articole asemanatoare
Încă o victimă a violenței domestice și abuzului sexual care putea fi salvată
Celebritati nascute pe 15 aprilie!
S-a spulberat mitul! Beyonce si Jay Z – Casnicie cu certuri, batai si umilinte!
Fiul lui Andrei Gheorghe a fost batut CRUNT! Este internat la spital!

Comenteaza acest articol

Ovidiu Danci, detalii oribile ale bataii luate de la politie: “Eram sechestrat in toaleta sectiei, unul dadea in mine, doi radeau”

by   1 min
0