Tabu
Image default
PEOPLE

Ozana Barabancea, așa cum nu o vedeți vreodată

Cântăreață și actriță dar și jurată la o emisiune de televiziune unde vedetele au parte de transformări, are și ea parte de mai multe schimbări. Pentru că Ozana Barabancea are mereu grijă de aspectul său atunci când apare în public sau în momentul în care publică imagini pe rețelele de socializare.
Se știe că simpatica Ozana Barabancea a topit peste 60 de kilograme, pe parcursul a câtorva luni bune, după operația la stomac. Mai apoi, și-a făcut un regim alimentar echilibrat pe care l-a “combinat” cu sport, ca să se mențînă la kilogramele la care a ajuns.

ozana barabanceaCântăreața ajunsese să cântărească 128 de kilograme, înainte de a-și face intervenția chirurgicală la stomac. După ce a slăbit spectaculos, vedeta și-a schimbat garderoba total dar în continuare a folosit filtrele care o ajutau să slăbească. Dar de curând, Ozana și-a făcut curajul de a publică pe rețelele de socialziare o imagine cu ea nemachiată, așa cum nu a mai văzut-o nimeni pînă acum, în afară de membrii familiei ei. Semn că experții in make-up fac minuni atunci când o machează pentru piese sau emisiuni tv.

ARTICOLE SIMILARE

Catrinel Sandu a sărbătorit un an de la nuntă

Tabu Tabu

Will Smith, gest nebun de ziua lui. „E teroare pură”

Andreea Damian

Aniversare în familia Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu – fiica lor a făcut 3 ani

Tabu Tabu

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

Cum arătau starurile din Game of Thrones înainte să joace în serial

Andreea Damian

De ce Dani Oțil amână nunta cu Gabriela Prisăcariu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu