Tabu
Image default
PEOPLE

Ozana Barabancea, așa cum nu o vedeți vreodată

Cântăreață și actriță dar și jurată la o emisiune de televiziune unde vedetele au parte de transformări, are și ea parte de mai multe schimbări. Pentru că Ozana Barabancea are mereu grijă de aspectul său atunci când apare în public sau în momentul în care publică imagini pe rețelele de socializare.
Se știe că simpatica Ozana Barabancea a topit peste 60 de kilograme, pe parcursul a câtorva luni bune, după operația la stomac. Mai apoi, și-a făcut un regim alimentar echilibrat pe care l-a “combinat” cu sport, ca să se mențînă la kilogramele la care a ajuns.

ozana barabanceaCântăreața ajunsese să cântărească 128 de kilograme, înainte de a-și face intervenția chirurgicală la stomac. După ce a slăbit spectaculos, vedeta și-a schimbat garderoba total dar în continuare a folosit filtrele care o ajutau să slăbească. Dar de curând, Ozana și-a făcut curajul de a publică pe rețelele de socialziare o imagine cu ea nemachiată, așa cum nu a mai văzut-o nimeni pînă acum, în afară de membrii familiei ei. Semn că experții in make-up fac minuni atunci când o machează pentru piese sau emisiuni tv.

ARTICOLE SIMILARE

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

Andreea Damian

Ce cadouri a primit Natalia Oreiro la aniversare

Tabu Tabu

Ce avere a lăsat Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

Andreea Damian

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Andreea Damian

Revine Adela Popescu, dar Cove pleacă definitiv. Cine va fi noul prezentator la Vorbește lumea

Andreea Damian

Scrie un comentariu