Tabu
PEOPLE

Ozana Barabancea, hărțuită pe rețelele de socializare. Ce măsuri a luat

Actrița și cântăreața care a reușit să slăbească peste 50 de kilograme în ultimii ani are o mulțime de fani care mai de care mai interesanți. Ozana Barabancea a povestit pe rețelele de socializare că o tânără a contactat-o și i-a cerut consimțământul să-i facă o pagină de fan. Ce a urmat, a povestit actrița în continuare.

“Eu am fost abordată de o persoană acum două săptămăni, cred că era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a-mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a făcut cont cu numele meu pe tik-tok! Apoi aici (insatgram, n.r). A făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei! Cred că acest comportament e de la Pandemie, încerc să-i găsesc o scuză dar cred că e imposibil! Am simțul umorului și țin la glumă dar asta e agresivitate, instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizarea la poliție și vor fi identificate toate I.P .urile și toți vor răspunde în fața legii. Vă atașez și legea”, a încheiat Ozana Barbancea supărată și atașând o imagine cu contul pe care fană i l-a făcut.

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt secretele siluetei Annei Lesko

Tabu Tabu

Johnny Depp, victorie uriașă în instanță! Actorul a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard

Andreea Damian

Ce urăște cel mai mult Marina Almășan

Tabu Tabu

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Andreea Damian

Cum arată fetiţa fostului principe Nicolae. Fotografia care topește inimile internauților

Andreea Damian

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Andreea Damian

Scrie un comentariu