Tabu
Image default
FASHION Slider

Ozana Barabancea și Bianca Brad, modele pentru o zi

Jurata unei emisiuni de transformări de divertisment a putut fi văzută sâmbătă trecută în două ipostaze. O dată Ozana Barabancea (51 de ani) a cântat și a jurizat la emisiunea transformărilor și o dată a participat la episodul al 3-lea din cadrul proiectului dedicat creativității românești, “Designeri în Vitrină Yokko”.

alexandra velniciuc
Proiectul constă în găzduirea designerilor români talentați, fără magazine fizice sau expunere ofline, în incinta și vitrinele magazinelor din toată țara, pentru a dărui expunere produselor create de ei. Evenimentul a avut loc în București, în fața magazinului Yokko din Bd.Unirii nr 7, în zona Pieței Constituției, în aer liber, pe aleile din proximitate, cu respectarea restricțiilor impuse de situația actuală. Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme după ce și-a tăiat stomacul și a urmat cu sfințenie restricțiile sau sfaturile medicilor.

bianca bradO defilare inedită de haine și accesorii fabricate în România a oprit trecătorii și i-a invitat să admire frumusețea hainelor, pălăriilor, pantofilor, bijuteriilor, creații pur românești. De buna dispoziție și organizare s-a ocupat Gianina Corondan, o prezență colorată, bineînțeles de o creație Yokko. Evenimentul numit sugestiv “Yokko cine votez? Cu Fabricat în România” s-a vrut a fi o pledoarie pentru manifestările de modă autentică, românească dar și un îndemn la a vota frumusețea, la a alege ce este mai bun pentru fiecare dintre noi. Doamnele prezente la eveniment, pasionate de modă, s-au confruntat cu alte alegeri: de haine de toamnă, combinate în ținute clasice și moderne, cele mai recente creații ale brandului românesc Yokko. Totodată, au fost supuse unei risipe debordante de imaginație, bucurie și creativitate, aduse pe “podium” de către designerii invitați în proiectul care-i susține.

crina matei in tinuta yokko
În locul modelelor obișnuite cu prezentările pe catwalk au defilat cu mare aplomb actrițe: Lia Bugnar, Bianca Brad, Irina Săulescu, Maria Movileanu, Rodica Horobeț, Cristina Neacșu, Alexandra Velniciuc, Crina Matei, Ana Donosa, jurnaliste: Alina Ilioi-Mureșan și Georgiana Ioniță, cântărețe: Ozana Barbancea, Mihaela Marinache (ex-Kapital) și Aida Šošić (solista trupei Aida și noi), precum și femei de afaceri: Diana Stanciulov (manager Fabrica de dulcețuri și magiun Topoloveni), Mirela Nemțanu (manager Hospice Casa Sperantei), Izabela Rudolf (manager al casei de producție Revolver).

ana donosa in rochie maison oana raduE drept că beneficiat și de experiența designerului Wilhelmina Arz, care a dirijat totul în sensul unui veritabil catwalk. Această prezentare de modă propusă îndrăzneț bulevardului bucureștean a scos la iveală creațiile designerilor nou-veniți în vitrină, studenți sau absolvenți ai Universităților de Arte și designeri autodidacți: Lucian Arsene, Tudor Halațiu, Mădălina Buza, Dana Dinu, Florentina Giol, Harun Mazlam, Ionela Barna, Pălăria Dădârlat, Maison Oana Radu, Nist Style, Viorica del Prado, Aiko dar și ale celor sosiți în episoadele anterioare ale proiectului Designeri în Vitrina Yokko: Ana Ilie, Irina Akkaya, Kinga Varga, Giseloo, Maimuteria, Harun Mazlam, Sipet de sidef, Simina Filat, Ana Urbana, Love and Stars.

lia bugnar in tinuta by tudor halatiu
Lumea prezentă la eveniment a respectat întru totul dress-code-ul: fabricat în România. Printre cei prezenți s-au numărat cântăreața Silvia Dumitrescu, jurnalista Carmen Movileanu, Alin Gălățescu, critic de modă, Dana Săvuică, personalitate media, Mirela Vescan, make-up artist, Cătălin Alchidin și Ilinca Belciu promotori de film, jurnaliști de modă, bloggeri. Manifestarea dreptului la alegere la fața locului s-a soldat și cu o învingătoare. S-a votat în mod democratic cea mai dorită ținută a colecției de toamna Yokko, iar câștigătoarea ținutei a fost aleasă prin tragere la sorți. Fie ca românii să-și îndrepte atenția spre creativitatea artiștilor noștri și să cumpere local. Avem designeri de mare talent.

ARTICOLE SIMILARE

După 8 ani vom vedea în sfârșit filmul Bohemian Rhapsody despre Freddie Mercury

Afla la ce evenimente poti merge in weekend-ul acesta!

realitatea

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Andreea Damian

Hepatita ar putea fi eliminată complet până în anul 2030

Andreea Damian

Aglomeratie de vedete la deschiderea Chanel

realitatea

MIEL UMPLUT – reteta traditionala din Maramures pentru Paste

realitatea

Scrie un comentariu