Home > Agenda > stiri > Ozzy Osbourne și-ar dona corpul muzeului de Istorie Naturală

Ozzy Osbourne și-ar dona corpul muzeului de Istorie Naturală

Rocker-ul formației Black Sabbath, Ozzy Osbourne, nu și-a tratat corpul cu prea mult respect, luptându-se de-a lungul anilor ba cu dependența de droguri, ba cu cea de alcool. Tocmai de aceea, cântărețul crede că trupul lui ar trebui donat muzeului de Istorie Naturală pentru că s-a dovedit a fi un "miracol medical", reușind să supraviețuiască tuturor substanțelor.

"Sunt un miracol medical. După ce mor corpul meu ar trebui donat Muzeului de Istorie Naturală. La un moment dat ajunsesem să dau pe gât patru sticle de cognac pe zi, leșinam, îmi reveneam și o luam iar de la capăt. În timpul filmărilor de la The Ozzbournes luam peste 42 de medicamente prescrise, ca să nu mai punem la socoteală toată iarba pe care o fumam în camera mea, ferit de aparatele de filmat. Åži mai fumam și trabucurile ca pe țigări", a povestit Ozzy.

Rocker-ul în vârstă de 61 de ani a mai povestit că stocul lui de medicamente și calmante era atât de bine pus la punct, încât prietenii îl porecliseră Dr. Ozzy și mai veneau din când când la el să le trateze durerile.


Loading...

Comenteaza acest articol

Ozzy Osbourne și-ar dona corpul muzeului de Istorie Naturală

by realitatea   1 min
0