Home > Slider > P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

P. Diddy e convins că fosta lui iubită, Cassie Ventura, l-a înşelat cu antrenorul pe care l-a angajat pentru ea. Cei doi s-au despărțit anul trecut, după o relație de aproape 10 ani. Aceștia erau împreună din 2007 dar au făcut publică relația abia în anul 2012.

P. Diddy și Cassie Ventura au format un cuplu vreme de 10 ani

Se pare că P. Diddy trece printr-o perioadă nefastă. În urmă cu două luni, primea vestea că fosta lui iubită Kimberly Porter și mamă a trei copii de-ai săi a murit din cauza unei gripe. La scurt timp a aflat că altă fostă iubită, Cassie, l-a înșelat cu antrenorul ei personal.

Potrivit unor surse din apropierea rapperului, idila dintre Cassie și Alex Fine, noul ei iubit – pentru că presa scrie că tocmai și-au făcut publică relația – ar fi început din momentul în care Diddy l-a angajat ca antrenor personal pentru ea.

Diddy, de 49 de ani, are suspiciunea că frumoasa Cassie l-a trădat cu mult timp înainte de despărțirea lor, potrivit jurnaliștilor TMZ. Dar Cassie se chinuie să demonstreze că la momentul despărţirii de Diddy, în luna octombrie 2018, ea nu era implicată în nicio altă relaţie şi că i-a fost fidelă artistului.

Diddy l-a angajat pe Alex Fine (25 de ani) anul trecut ca să-i facă un program de antrenamente lui Cassie, pentru că antrenorul său personal, Jamal Liggin, era prea ocupat. De altfel, chiar Liggin i l-a recomandat lui Diddy pe Fine. Alex Fine pregătește numeroase celebrități printre care Jennifer Aniston, Odell Beckham Jr. și Mark Consuelos.

Articole asemanatoare
p. diddy
Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă. Avea doar 47 de ani şi era mama copiilor lui

Comenteaza acest articol

P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

by Andreea Damian   1 min
0