Tabu
lifestyle

Cele mai tari PACALELI de 1 Aprilie cu VEDETE!

De-a lungul timpului, in spiritul pacalelilor de 1 aprilie, tabloidele au lansat socante bombe de presa despre diverse staruri. Lectii de felatie, intoxicati cu sperma, soricei pe post de vibrator… Iata un top al celor mai trasnite stiri despre vedete, care ar putea tine loc usor de pacaleala de 1 aprilie.

Mama Hilton le-a dat fiicelor sale lectii de sex
Conform cartii “House of Hilton”, Kathy Hilton le-ar fi invatat pe Paris si Nicky sa nu faca niciodata felatie partenerilor lor pentru ca acest lucru le-ar modela gresit obrajii.

Marilyn Monroe a jucat intr-un film porno
in 1980, un fotograf suedez a dat publicitatii un film mut produs in 1948, in care evolua o tanara actrita, semanand ciudat de bine cu Monroe. Dupa ce a fost analizat de toata lumea, incepand cu Institutul American de Film si pana la revista Penthouse, filmul ramane inca un mister.

Intoxicati cu sperma
Poate ati auzit, in trecut, ca Rod Stewart a fost dus de urgenta la spital, unde i s-a scos o cantitate semnificativa de sperma din stomac. stiri asemanatoare i-au avut drept protagonisti, de-a lungul timpului, pe Lil’ Kim, Elton John, David Bowie, Mick Jagger, Alanis Morrissette sau Britney Spears.

Nancy Reagan, o experta a sexului oral
Conform biografiei semnate de Kitty Kelley, viitoarea prima doamna a SUA “era renumita la Hollywood pentru felul in care facea sex oral”. Pe vremea cand se numea Nancy Davis, actrita ar fi satisfacut multi colegi de breasla. “Este unul dintre motivele pentru care era atat de populara la studiourile MGM”.

Tom Cruise a facut auditii pentru a-si gasi nevasta
Inainte sa apara la orizont Katie Holmes, actorul ar fi organizat auditii in toata regula pentru a o alege pe aceea care sa joace rolul de sotie. Printre “concurente” s-ar fi aflat Jessica Alba, Keri Russell si Scarlett Johansson.

Richard Gere si gerbilul
Prin anii ’80, mai multe celebritati au fost acuzate ca practica gerbiling (ceea ce presupune introducere unui mic rozator in rect pentru a obtine placere sexuala). Cel mai mare scandal s-a starnit atunci cand ziarele au scris ca Richard Gere a fost dus de urgenta la spital pentru a i se scoate un gerbil dintre fese si aceasta a ramas, se pare, cea mai trasnita pacaleala de 1 aprilie despre o vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Jazz in the City pe 12 noiembrie 2010, Sala Palatului

realitatea

3 zile de Halloween ca-n povești

realitatea

Alexandra Harra, şedinţă foto fără retuş

Madonna a întinerit…dar cum?FOTO

realitatea

A GOOD DAY TO DIE HARD in format DVD si Blu-ray™

Alege un stil de viaţă activ, cu seturile-cadou Rexona!

Scrie un comentariu