Home > Lifestyle > Pacha Man, inchis in America pentru jaf armat!

Pacha Man, inchis in America pentru jaf armat!

Pacha Man, omul care a colaborat cu cei mai in voga artisti din Romania (Stefan Banica jr, Alex Velea, Corina, Animal X, etc), are in spate o poveste fabuloasa. Unul dintre putinii interpreti de reggae din tara noastra a facut inchisoare in Statele Unite si nu se sfieste sa vorbeasca deschis despre consumul de droguri.

Conform Wowbiz.ro, Pacha Man, pe numele sau real Calin Nicorici, este din Timisoara si a crescut mai mult pe strazi, dupa ce tatal sau a emigrat in Canada la inceputul anilor ’80. Imediat dupa Revolutie, cand avea 14 ani, a plecat si el peste Ocean pentru a-si face un viitor, insa nu a fost deloc baiat cuminte. A intrat in niste „combinatii” proaste si s-a trezit cu politia pe cap. Acuzatiile au fost cat se poate de serioase: jaf armat, probate apoi in justitie. A stat trei ani jumatate intr-o inchisoare din America, dupa care a fost expulzat in Romania.

In inchisoare a facut cunostinta cu muzica. „A fost ciudat. Si afara faceam asta, dar nu asa. Initial m-am apucat in puscarie. Toata lumea facea muzica intr-un fel sau altul acolo. O mare diferenta intre rapperii de afara si cei de la noi este ca cei de acolo au un mai mare respect pentru ceea ce fac ei. Aia chiar sunt gangsta, nu se joaca”, povestea Pacha Man cu multi ani in urma.

Calin are doi copii cu doua femei diferite, de pe doua continente. Primul are deja 17 ani si locuieste in Canada impreuna cu mama ei care este columbianca. Al doilea are 10 ani si sta la Timisoara, insa cantaretul este divortat si de mama lui.

Articole asemanatoare
Kelly Osbourne a fost arestată pentru agresiune

Loading...

Comenteaza acest articol

Pacha Man, inchis in America pentru jaf armat!

by   1 min
0