Tabu
Image default
PEOPLESlider

Pacificatorul | Regina Elisabeta a II-a se pregătește să-i vorbească prințului Harry

De la interviul exploziv pe care Meghan Markle și prințul Harry l-au acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey pe 7 martie, relațiile dintre membrii familiei regale s-au răcit. În mijlocul haosului, Regina Elisabeta a II-a pare să ia inițiativa și să reinstaleze „pacea”.

Potrivit Daily Mail, într-adevăr, într-un mod mai personal, regina intenționează să rezolve această problemă. Tabloidul englez a dezvăluit pe 10 martie că bunica prințului Harry intenționează să-și contacteze nepotul în zilele următoare pentru a stinge tensiunile. Comunicatul de presă destul de ambiguu emis de Palatul Buckingham la două zile după dezvăluirile făcute de ducii de Sussex mergea deja în această direcție.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare și familia le va răspunde personal. Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios și vor fi tratate de familie în privat”, a spus Palatul Buckingham pe 9 martie.

Dacă trebuie să se creadă însuși prințul Harry, inițiativa reginei se potrivește cu relația lor de la Megxit. „Am vorbit cu bunica mai mult într-un an decât am făcut-o de ani de zile”, a explicat el în timpul interviului său cu Oprah Winfrey. „Avem o relație foarte bună. Și ne înțelegem”, apoi a adăugat: „O respect mult. La urma urmei, ea este șeful meu, nu-i așa? Va fi întotdeauna”.

Palatul, în tăcere

Dezvăluirile făcute de Meghan și Harry n-au afectat numai pe unii membri seniori ai familiei regale britanice, precum Kate Middleton, prințul William sau prințul Charles, ci și „Coroana” în ansamblu.

Dar, deoarece palatul fierbe, o sursă apropiată de Buckingham a declarat presei engleze că instrucțiunile date personalului sunt stricte: să nu vorbească public despre interviul dat de ducii de Sussex. O regulă care ar trebui să contribuie, dacă nu la calmare, cel puțin să nu agraveze situația și care să susțină doleanța reginei: să facă pace în cele din urmă.

ARTICOLE SIMILARE

Reteta de vara – supa rece de iaurt

realitatea

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

Cine este soacra Simonei Halep și cum și-a făcut apariția la cununie

Andreea Damian

Moduri istețe de a face sistemul digestiv să funcționeze fără probleme de sărbători

Andreea Damian

Dragoste în vremea coronei. Un nou film produs de Michael Bay

Ciocîrlan

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Andreea Damian

Scrie un comentariu