Tabu
Image default
FASHION Slider

Pălării: TOP 6 tendințe în această vară

Pălăria aduce un plus de eleganță și mister ținutelor noastre și ne protejează și de soare.Vara aceasta, nu le neglija, mai ales că sunt atât de populare în noul sezon.

Iată care sunt noutățile și tendințele principale în materie de pălării vara aceasta.

Printre cele mai la modă modele de pălării de vară 2020, trebuie evidențiate următoarele șase:

Pălăria cu boruri largi arată minunat în combinație cu orice outfit de plajă, de la rochii vaporoase la fuste maxi cu maiouri mulate sau pantaloni scurți cu bluze largi și umeri dezgoliți.

Șepcile de baseball nu mai sunt deloc un accesoriu sportiv. Șepcile de astăzi sunt destul de universale și pot fi combinate cu rochii, jachete și chiar costume clasice.

Eșarfele nu sunt doar accesorii de pus la gât, ci pot fi folosite și ca să-ți acoperi capul. Mai ales vara. Le poți folosi pe post de turban sau în stil oriental, ca un hijab.

Panama. Poți opta pentru pălăria panama tricotată, cu boruri largi și înguste, cu imprimeuri sau culori puternice. Este o pălărie versatilă pentru orice vreme. Pălăria Panama protejează bine capul de căldură și nu se deteriorează la ploaie, spre deosebire de pălăriile de paie. În plus, se potrivește oricărui stil vestimentar.

Pălăria bowler, clasică, neagră, din fetru rigid, va oferă aerul aristocratic tipic englezesc. Purtați- la o ținută elegantă și veți obține un plus de rafinament.

 

Basca a migrat din moda bărbătească. Acest tip de pălărie poate fi de toate formele, materialele și culorile. Îți vor da un aer boem.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai eficientă metodă de epilare în timpul izolării

Andreea Damian

3 site-uri cu produse si servicii de care orice femeie are nevoie

realitatea

Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian

Andreea Damian

Punk make-up tutorial!

realitatea

Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Thea la V for Vintage!

realitatea

Scrie un comentariu