Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Palatul Buckingham, prima reacție după interviul lui Harry și Meghan la Oprah

Palatul Buckingham a reacționat după interviul acordat de Prințul Harry și de Meghan Markle realizatoarei americane Oprah Winfrey. Regina Elisabeta a II-a speră că relațiile pot fi refăcut în urma interviului cutremurător, cu o declarație de 60 de cuvinte lansată marți de la Palatul Buckingham.

Suverana îi numește pe Harry, Meghan și Archie „membrii mult iubiți ai familiei” și spune că „problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare și familia le va răspunde personal”.

„Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios”, se arată în reacția Casei Regale britanice. Declarația a fost scurtă, dar simplă și a arătat clar că regina intenționează să facă față a ceea ce a devenit una dintre cele mai mari crize ale domniei sale în privat.

Reacția Palatului Buckingham vine la 48 de ore de la difuzarea controversatului interviu. Surse regale citate de Vanity Fair spun că declarația este concepută pentru a încerca să stingă flăcările izbucnite în urma interviului „dinamită” al cuplului.

Regina, care nu a acordat niciodată un interviu oficial presei, ar fi devastată de dezvăluirile șocante și de daunele potențiale aduse reputației Familiei Regale. De asemenea, este profund îngrijorată de prințul Philip, care rămâne în spital, pentru a se recupera după o operație pe inimă.

Nu se știe dacă Majestatea Sa a urmărit programul, dar a fost informată de angajați la micul dejun, luni. Se înțelege că regina a convocat imediat o întâlnire cu prințul Charles și prințul William pentru a discuta despre ce să facă.

ARTICOLE SIMILARE

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

Antonia, din nou fericită alături de întreaga familie

Tabu Tabu

Ce intervenție și-a făcut gimnasta Diana Bulimar

Tabu Tabu

Karolina Kurkova îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

Andreea Damian

Adina Postelelnicu, mesaj special pentru un om drag

Tabu Tabu

Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Andreea Damian

Scrie un comentariu