Home > Lifestyle > Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

prințul louis

Prințul Louis este cel mai mic copil al ducilor de Cambridge, prinţul William şi Kate Middleton. Micuţul, care este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, s-a născut pe 23 aprilie 2018.

Ultimele fotografii cu prințul Louis au cucerit Casa Regală a Angliei. Toată lumea a așteptat nerăbdătoare noile portrete cu mezinul de 6 luni, iar Palatul Kensington le-a dat publicității, pe Instagram și Twitter, cu ocazia celei de-a 70-a aniversare a prințului Charles.

https://www.instagram.com/p/BqIwkq8Ff2R/

Evident, mulți au remarcat asemănarea prințului Louis cu frățiorul mai mare, prințul George, de 5 ani, dar și cu mama sa, ducesa Kate.

În stânga se află Kate Middleton (1983)

Portretele au fost realizate în luna septembrie, în curtea Casei Clarence, din cadrul Palatului Sf. James, de către fotograful Chris Jackson. Prințul Louis, care va împlini luna aceasta 7 luni, este ținut în brațe de mama sa, Kate Middleton, în timp ce fratele mai mare se află pe genunchiul bunicului său, prințul Charles, iar prințesa Charlotte, de 3 ani, șade lângă Camilla, Ducesa de Cornwall.

Alături de ei se află, evident, prințul William, care zâmbește degajat spre cameră, dar și ducii de Sussex. Meghan Markle, notează revista People, era însărcinată la momentul respectiv, dar vestea nu fusese anunțată încă public.

Presa britanică a remarcat că aceasta este prima apariție în public a prințului Louis, de la botezul său din luna iulie.

 

 

Articole asemanatoare
Roger Federer
Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer
kate middleton
Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol
James Bond
Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare
kate middleton
Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

Comenteaza acest articol

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

by Andreea Damian   1 min
0