Home > Slider > Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Bombă în showbiz! Pamela Anderson susține că a avut o aventură cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit The Sun. Blonda de 50 de ani a făcut dezvăluirile sâmbătă, în cadrul emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan.

Fostul iepuraș Playboy a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, menționând că prin patul ei i-ar fi trecut bărbați celebri, cum ar fi , președintele rus Vladimir Putin, de 65 de ani, fondatorul Wikileaks Julian Assange, de 46 de ani, sau actorul Sylvester Stallone, de 71 de ani.

Vedeta americană, o activită a drepturilor animalelor, l-ar fi întâlnit pe liderul de la Kremlin la Moscova, pentru a-l convinge să interzică vânătoarea de foci, și au păstrat legătura. În 2012, ea a fost invitata de onoare a lui Putin, când acesta a redevenit președintele Rusiei.

Pamela a vorbit despre relația cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange, evitând totuși să confirme aventura cu acesta. „Nu aș spune că este romantic (n.r relația), dar suntem foarte apropiați”, a mărturisit vedeta. Cei doi au fost surprinși luând prânzul împreună la ambasada Ecuadorului din Londra, acolo unde Assange locuiește din 2012, după ce a obținut azil politic.

Despre Sylvester Stallone a susținut că a încercat să-i ofere un apartament și o mașină, dar că l-a refuzat. În prezent, vedeta din „Baywatch” are o relație amoroasă cu fotbalistul Adil Rami, de 32 de ani, care joacă la echipa de fotbal Marseille din Franța. Pamela Anderson a fost căsătorită de patru ori și are o pereche de gemeni.

foto: captură video ITV

Articole asemanatoare
În Rusia mii de persoane protestează împotriva legii privind securitatea cibernetică
pamela anderson
Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți
pamela anderson,
Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron
Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

by Andreea Damian   1 min
1