Home > Slider > Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

Bombă în showbiz! Pamela Anderson susține că a avut o aventură cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit The Sun. Blonda de 50 de ani a făcut dezvăluirile sâmbătă, în cadrul emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan.

Fostul iepuraș Playboy a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, menționând că prin patul ei i-ar fi trecut bărbați celebri, cum ar fi , președintele rus Vladimir Putin, de 65 de ani, fondatorul Wikileaks Julian Assange, de 46 de ani, sau actorul Sylvester Stallone, de 71 de ani.

Vedeta americană, o activită a drepturilor animalelor, l-ar fi întâlnit pe liderul de la Kremlin la Moscova, pentru a-l convinge să interzică vânătoarea de foci, și au păstrat legătura. În 2012, ea a fost invitata de onoare a lui Putin, când acesta a redevenit președintele Rusiei.

Pamela a vorbit despre relația cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange, evitând totuși să confirme aventura cu acesta. „Nu aș spune că este romantic (n.r relația), dar suntem foarte apropiați”, a mărturisit vedeta. Cei doi au fost surprinși luând prânzul împreună la ambasada Ecuadorului din Londra, acolo unde Assange locuiește din 2012, după ce a obținut azil politic.

Despre Sylvester Stallone a susținut că a încercat să-i ofere un apartament și o mașină, dar că l-a refuzat. În prezent, vedeta din „Baywatch” are o relație amoroasă cu fotbalistul Adil Rami, de 32 de ani, care joacă la echipa de fotbal Marseille din Franța. Pamela Anderson a fost căsătorită de patru ori și are o pereche de gemeni.

foto: captură video ITV

Articole asemanatoare
Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador
pamela anderson
Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris
pamela anderson
Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez
Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Loading...

Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin

by Andreea Damian   1 min
1