Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Pamela Anderson spune că este pregătită să aibă un copil la 54 de ani

Proaspăt căsătorita Pamela Anderson, în vârstă de 54 de ani, este pregătită să-și mărească familia. Cel puțin asta susțin surse apropiate vedetei, care precizează că blondina își mai dorește un copil.

Pamela Anderson și garda ei de corp Dan Hayhurst s-au căsătorit în secret pe 24 decembrie 2020, într-o ceremonie care a avut loc în casa vedetei. Câteva luni mai târziu, actrița canadiană a dat de înțeles că vrea să devină mamă a treia oară și să-și întemeieze o familie cu noul ei soț.

„I-ar plăcea să rămână însărcinată, deși știe că va fi dificil. Dar, după ce a văzut că actrița Brigitte Nielsen a avut un copil la 54 de ani, încă mai are speranță”, a declarat o sursă anonimă pentru Heat Mag, potrivit mirror.co.uk. Cuplul se gândește și la adopție. „De asemenea, vorbesc cu agențiile de adopție, completează acte și caută informații și despre o posibilă mamă surogat. Și-ar dori să devină părinți până la sfârșitul anului”, a explicat sursa.

Deja mamă a doi copii, Brandon (24 de ani) și Dylan (23 de ani), Pamela Anderson își exprimase deja dorința de a mai avea copii când era iubita fotbalistului Adil Rami, în 2018. La acea vreme, sarcinile lui Janet Jackson la 50 de ani și Brigitte Nielsen au încurajat-o să se gândească la asta. O prietenă apropiată Pamelei Anderson dezvăluise apoi pentru Daily Sunday că era dispusă să recurgă la fertilizarea in vitro.

ARTICOLE SIMILARE

STUDIU: câinii pot număra și prelucra în mod firesc numerele, la fel ca oamenii

realitatea

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Andreea Damian

DESIGN INTERIOR: Idei din teatru pe care le poți aduce acasă

Ciocîrlan

Cum a ajuns să slăbească Amalia Năstase 35 de kilograme!

Tabu Tabu

Giulia Anghelescu a avut parte de sărbătoare în familie.

Tabu Tabu

Fiica lui Martin Luther King’s îl desființează pe strategul lui Trump – Bannon

realitatea

Scrie un comentariu