Home > Agenda > Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini

Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini

Rihanna

Vrei un nou album Rihanna? Ei bine, va trebui să te mulțumești cu o carte momentan. Artista a anunțat că va lansa pe 24 octombrie „o uimitoare autobiografie vizuală”, numită simplu Rihanna.

Este vorba despre o carte de 504 de pagini cu 1.050 de imagini, majoritatea nepublicate până în prezent, 11 inserturi, șapte postere. Volumul care va fi publicat prin intermediul Phaidon Press și va fi prezentat într-o cutie neagră.

Rihanna şi editura au lucrat cu artiştii Simon şi Nikolai Haas pentru trei ediţii limitate: „This Sh– is Heavy”, care va fi lansată pe 10 octombrie şi va costa 175 de dolari, ediţia „The Luxury Supreme” care va fi lansată pe 20 noiembrie şi va costa 5.500 de dolari, şi ediţia „Ultra Luxury Supreme”, care este deja sold out. Aceasta din urmă, licitată la evenimentul caritabil Diamond Bell de luna trecută, include un piedestal de marmură pentru ca volumul să poată fi expus.

„Sunt foarte încântată să împărtăşesc această colecţie de imagini incredibile. Sunt foarte recunoscătoare fotografilor talentaţi şi artiştilor care au contribuit. Am lucrat la carte mai bine de cinci ani şi sunt fericită să o pot împărţi cu toată lumea”, a transmis Rihanna într-un comunicat citat de Variety.

Din păcate, fanii așteaptă cu nerăbdare album reggae pe care Rihanna anunța în urmă cu ceva timp că îl va lansa. Cel mai recent album muzical lansat de cântăreața din Barbados este Anti (2016).

 

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Până la următorul album muzical, Rihanna le oferă fanilor o autobiografie vizuală de 500 de pagini

by Andreea Damian   1 min
0